Noterat.

Niclas Wahlgren har sina badshorts ända uppe vid naveln. Montana delar därför inte ut några piffpoäng.....

Har precis avnjutit en helt fantastisk middag med obligatoriskt rosévin! Det är däremot piffpoäng
Nu är det dags att åka ut till Green Garden och kolla in Emelie, Jessica, Martin, Petter och Bobby som ska fyra av Radio Mega Hits! Det ska bli sjukt kul att se på show för man får alltid lite ny inspiration :)

Over and out!


Alfred in Alanya!

Har precis kommit upp på hotellrummet efter att ha tillbringat några timmar nere på stranden med Martin och Petter! Jag var faktiskt duktig och pluggade transfer-material före herrarna infann sig :)


Alltid redo!


Seaview @
SunPark Ocean. Me like!

Nu blir det Desperate Housewives!


Morgontrött.....

Ja som ni märker är jag uppe med tuppen ytterligare en dag, men det gör inget.....

.....
för Alfred ska bara packa i ordning det sista och sen rullar Mettes bil upp utanför porten och tar honom till Alanya! :)

Där hade jag tänkt tillbringa hela dagen liggandes på stranden med iPoden på högsta volym och allt välkomstmaterial jag behöver plugga in till lördagens äventyr på flygplatsen! Får se hur det går.....
Naturligtvis ska jag passa på att träffa ShowTeamet borta på Green Garden också, det var alldeles för länge sen sist!?



Nej, packa färdigt var det.....inte min starkaste sida det där inte!?


Otippad afton med ett litet erkännande.

Nej det blev inget Desperate Housewives.....internet har tydligen bråkat med mig igen, så jag får helt enkelt hoppas det kommer på min dator inom kort :)

Istället fick det bli två färska avsnitt av Idol och jag vet väl inte riktigt vad jag ska säga egentligen?!
Ska bli spännande att se hur startfältet blir när de riktiga fredagsfinalerna drar igång! Hoppas nu bara att juryn väljer med Moa till fredagens kval-final?! Den där tjejen är GRYM!


Lösgång i vattenrutschbanorna på GoldCity!

För er som även följer Sofias blogg så erkänner jag härmed att jag är barnet som väntar på att banorna skall öppnas! Man blir inte äldre än vad man gör sig, haha ;)
Imorgon väntar nya äventyr!
//Alfred




Förstående Alfred.

Läste just Sofias kommentar på mitt senaste inlägg och jag förstår att det känns bittert att sitta hemma ikväll.....

Jag har dock glädjande nyheter.
Ikväll när jag kommer hem kan vi mysa till med ett nytt avsnitt av Idol och inte minst Desperate Housewives!



Datorn har stått och laddat ned under dagen så ikväll tänker jag avnjuta sjätte säsongens första avsnitt!
Jag erkänner, jag är helt besatt av hemmafruarna, but I like it ;)

Med gårdagens koll på Playa del Sol, jag säger bara Mia Skäringer, så ser det ut som att det kan bli en oerhört bra "TV-vecka" hemma i biktstolen, haha!

Nu Radio Mega Hits!
Fullt ös medvetslös.....

 

 


En lång dag.....

Dagen har minsann varit lång idag, och det är ju egentligen nu den börjar.....

Photo-shooten idag gick riktigt bra!
Jag har inte sett det riktiga resultatet ännu men det blev en hel del fina bilder, i alla fall på kamerans lilla skärm, haha! :)

Nu är jag dock tillbaka i verkligheten och snart är det dags att fyra av veckans MiniStars, och idag är det dessutom Alfred som har MiniDisco! Inte dåligt det inte.....
När vi ändå är igång så är det även dags att fyra av ytterligare en Radio Mega Hits! Undrar just hur det känns för Sofia att sitta hemma ikväll och inte vara på scenen som förra veckan?! Får hoppas hon överlever!

Jag gillar tisdagar!


Nya utmaningar på gång.....

Imorgon är det nya klockor som ringer här i Side kan jag berätta.....

Photo-shoot tillsammans med några guiderna står det i kalendern för morgondagen.
Bilderna är till för nästa års välkomst-material och liknande här i Turkiet så det kommer förmodligen bli varierade bilder från olika situationer och det ska faktiskt bli riktigt kul och spännande :)

Enda nackdelen är väl att jag blir upphämtad redan, hör och häpna, 08.30!
Får hoppas att stylisten gör mig ordentligt snygg, för en nyvaken Alfred är inget att hänga upp i julgranen kan jag säga, haha!


Vila vid poolen, GoldCity.

Nu tänkte jag avsluta denna dagen med att kolla på det nya avsnittetn av Playa del Sol!
Jag gillade inte alls serien när den började gå på tv, men pang sa det bara så var man själv inne i branschen och då går det inte låta bli att vika sig av skratt.
Helt enkelt hiss på att det kommit en ny säsong :)
//Alfred


Turen på min sida?!

Ni som följt min blogg vet ju sen tidigare att jag haft ordentliga röstproblem den senaste tiden, och igår var jag verkligen rädd att jag slitit sönder mig totalt.....

Det som kan ha varit boven i dramat är fläktarna på scenen som nu en period varit på även under show, vilket betyder uttorkad hals.
Idag testade vi att åter slå av dem och det kändes mycket bättre! Rösten är på väg tillbaka.....förhoppningsvis!

Känns det bättre imorgon så kan vi nog fastslå att jag ändå haft turen på min sida, och inte sjungit sönder mig på allvar. Det gillar jag :)


Tillbaks till skolbänken.....

Ja lite så känns det faktiskt idag.....

På lördag natt skall jag hoppa in och köra ett pass borta på flygplatsen. Idag har jag därför börjat plugga in lite av allting som man ska säga på transferbussarna och vid gästernas ankomst. Det var en hel del så det kommer bli sjukt spännande och det kan gå precis hur som helst.....


Friday night @ Crazy Horse.

I övrigt har jag inte gjort så mycket vettigt idag förutom lagat mat och börjat ta tag i städningen av mitt rum! Eftersom jag är allergisk mot damm, på riktigt, så gäller det att inte gå över gränsen vad gäller stökigt på rummet.....både bra och dåligt med andra ord ;)

Nu är det dags att ladda om batterierna och stämbanden. Om en timme bär det av mot SunWing Resort och det är dags att börja jobba.....

GoldCity - blandade favoriter.

Här kommer några bilder från helgen på GoldCity.....några idag och några imorgon :)


Welcome to GoldCity!


Ready for a night in Alanya.


Sofia intog divanen.....


Titta, som en fjäril!


Två danska varelser.....


.....och en norsk tillsammans med en svensk.

Bäst vi slutar där innan det spårar ur totalt ;)

Showen ikväll gick för övrigt helt OK. Inte bästa någonsin, men publiken är verkligen fantastisk den här veckan och sånt hjälper verkligen till!
Jag är dock för första gången på allvar orolig över att jag lyckats sjunga sönder min röst och det känns inte alls speciellt bra :( Ska försöka prata så lite som möjligt under morgondagen och hoppas på en bättring för annars vet jag inte vad.....
//Alfred

Söndag i Side.

Ja som ni alla vet så är det söndag idag, även här i Side.....

Det innebär att det är dags för 90´s - Everybody Dance Now!

Hoppas att publiken är lika fantastisk ikväll som i torsdags och fredags.....Då kommer det bli fantastiskt!


F.A.N.T.A.S.T.I.S.K.T.!

Nu är jag tillbaka kära vänner. Inte helt återställd i halsen men väl med en helt fantastiskt härlig helg i ryggen! :)


Bjuder på en bild här så länge. Resten är på Sofias kamera.....

Jag och Sofia åkte mot Alanya direkt efter fredagens show, som för övrigt var toppen, och checkade in på GoldCity. Vi gjorde oss redo på rummet och åkte tillbaka in till Alanya och Crazy Horse för att möta upp Mette och Marianne som parkerat i soffan med Strawberry Margarithas på bordet :) Det kunde med andra ord inte börjat bättre.....

Efter några timmars sömn i den fantastiska dubbelsängen med ett minst lika härligt täcke var det dags att inta poolen! Där blev det ytterligare lite sömn innan det blev lösgång i vattenrutschbanorna. Man är inte äldre än vad man gör sig.....haha!
Man blir dock trött av att åka vattenrutschbana så det fick bli lax-lunch uppe på det "utländska rummet". Rummet där norska Marianne och danska Mette höll låda med andra ord.....

Lördagskvällen fortsatte med middag på Marina inne i Alanya! Dem har galet god mat.....
När vi kom hem så blev det till att stupa direkt i säng, och shit vad skönt man sov! :)

Idag har vi mest gått och haft ångest över att behöva åka tillbaka till Side och jobbet, men underbart är kort som vi alla vet. Vi hann i alla fall med att äta frukostbuffén en andra gång, utforska hotellet lite mer, hoppa trampolin och få lite mer soltid.....

Nu är jag här igen!
´

Snart bär det av.....

Ja nu sitter jag här i Staff Room och laddar för kvällens You Can´t Stop the Beat!

Min hals känns ungefär som den förmodligen skulle göra om jag rökt ett cigarettpaket om dagen i 40 år, men det är bara bita ihop för ikväll bär det av till GoldCity! Ska bli så kul att komma iväg på lite minisemester med "miss-familjen", Montana, Kitty, Hålle och AeroBrink!

I övrigt har det varit en ganska händelselös dag bortsett från lite solstund i hängmattan på ballen och total packnings-panik före jobbet. Ungefär som vanligt när Alfred skall iväg någonstans med andra ord.....att man aldrig lär sig!?

Så här kreativ har jag varit idag.....

Inte dåligt va, haha?!

Jag har faktiskt, tro det eller ej, lämnat datorn hemma så det blir fömodligen en bloggpaus här till söndag. Om jag nu inte går lös på Mettes lilla iPhone vill säga.....
På söndag är jag dock tillbaka med förhoppningsvis mängder av ny energi, smashiga bilder och lite mer färg på kroppen! Dags för att bara njuta helt enkelt.....

Men först, ShowTime!




Snart helg.....

Jag har varit duktig och kom upp i tid idag :)

Åkte direkt till Mettes kontor för att försöka få lösning på ett litet problem som dykt upp. Migros har lyckats dra pengar från mitt konto två gånger vid samma tillfälle och det är inte OK! Nu måste jag dock tydligen hitta kvittot för att kunna få pengarna tillbaka......annars får jag väl vänta tills jag kommit hem och fixa det från Sverige. Det löser sig säkert, även om det är sjukt irriterande!
Så det blev kaffe och skitsnack på kontoret istället, inte helt fel :)

Har precis kollat gårdagens avsnitt från Idol, och shit vad spännande det skall bli att se vilka som går till kvalet! Jag är trött på Idol egentligen och tycker dem skulle ha ett års paus, men lik förbannat så kollar man.....

Nu ska jag krypa ned i hängmattan jag satt upp på balkongen, piffigt va?!, och se om det är möjligt att få lite sol på sig!

Fem torsdagar kvar.....

Ja nu kan vi alltså räkna bort en dag från de sex veckorna som är kvar till Alfred åter äntrar Svea Rike.....



Efter denna härliga kväll tänkte jag för en gångs skull hoppa i säng i tid och därmed förhoppningsvis komma upp i tid imorgon :)
Ibland är jag verkligen duktig och imorgon är det fredag. Det skall bli, bra.....
//Alfred

What a night!

Ikväll hade vi förmodligen årets galnaste publik!

Det var ett helt galet drag här i en fullsmäckad showbar ikväll! Min rostiga hals och döda kropp blev som pånyttfödd än en gång och shit vad roligt det var :)

Hoppas detta fortsätter resten av veckan för då jävlar! :)


Jag är redo!



Sushi it is!

Hur lyckas man?!

Jag är verkligen totalt slutkörd.....skulle kunna ligga och sova flera dygn i sträck känns det som.

Idag har jag dessutom lyckats försova mig till sushi-lunchen, och det är verkligen inte OK!

Bara att göra sig i ordning snabbt som tusan och sen hoppa ut i Mettes bil som förmodligen rullar förbi utanför porten om bara några minuter.....

Livet är inte alltid så lätt!

De döda sälarna.....

Både jag och Sofia har varit allmänt slutkörda idag, ni skulle sett oss, "de döda sälarna" på stranden förut idag, haha.....

Ikväll hämtade vi dock mat från Burger King.....


.....och då blir man så här glad :)

Sen poppade vi mängder av popcorn och däckade i soffan framför film och serier hela kvällen lång!



En fantastiskt lugn dag. Välbehövligt och skönt! :)
Lite sömn på det här så hoppas jag att vi är back on track till imorgon!
//Alfred

Solen skiner över Side!

Ja Mettes telefon utlovade helt korrekt väderprognos för dagen. Det har varit strålande sol från en klarblå himmel! Är inte livet fantastiskt?! ;)

Eftersom vi legat lite på efterkälken vad gäller solandet på sista tiden så tog vi den tidiga bussen ned klockan 10, och den sena bussen hem vid 17.
Vi börjar helt enkelt komma på banan med färgen igen.....och när oktober tar vid drar vi igång med oljan, haha!

Har precis kollat på första avsnittet från Idols slutaudition, oerhört spännande även om de riktigt stora skrällarna uteblev så jag väntar med spänning på morgondagen :) Ja jag vet att jag är ett dygn efter, men så är det har i Turkiet. Det är trots allt Asien vi snackar om.....

Får se vad kvällen har att bjuda på!


Fitness-tjejer är bra tjejer!

Ja för under tiden jag låg här hemma och sov hela dagen så började minsann Sofia och Jocke öva in Radio Mega Hits borta på hotellet.....och vilken kväll det blev!



Sofia gjorde ett fantastiskt bra jobb och det ger minsann piffpoäng som heter duga! Jag har en duktig sambo som gör mig minst sagt stolt :)


Även om jag skymtade lite pissig attityd emellan åt, kolla hennes blick bara, haha! ;)

Kvällen har flutit på jättebra. Känns verkligen som jag har en helt galen extra-växel att lägga in när hela kroppen känner sig totalt slutkörd......Antar att det är en ganska bra egenskap om man bara känner av när det tar stopp på riktigt, för den där omtalade väggen är inget jag vill besöka!

Nu sitter jag bara här och drömmer mig bort till helgen. Jag, Mette, Marianne och Sofia ska åka på mini-semester, med betoning på mini (fre kväll till sön lunch), GoldCity utanför Alanya! Just nu finns det knappt ord för att beskriva hur skönt det ska bli.....



Nu är det hög tid att hoppa i säng för herr Olsson och sova fantastiskt skönt samtidigt som jag tänkt bli frisk nog att orka mig upp ur sängen för att tillbringa morgondagen nere på stranden! Mettes iPhone har återigen utlovat sol på vår lediga dag, och vi får hoppas att det blir så den här gången.....
//En totalt slutkörd Alfred


Det kan bli en spännande kväll.....

Har precis vaknat och önskar just nu att mitt jobb inte är så fysiskt krävande som det faktiskt är. Det där med att ställa sig på scenen och hålla igen för att man inte är 100% har aldrig varit något för mig.....
Känner mig fortfarande helt slut men några timmar ska jag väl lyckas hålla mig på benen i alla fall!?



Linnea har lämnat återbud även ikväll så det blir en ny showkväll på tre. En glädjande nyhet är dock att självaste miss AeroBrink kanske ska hjälpa till!
Eftersom jag varit hemma och försökt komma i bättre form så vet jag inte riktigt exakt vad dem planerat, men visst vore det cool?! Miss Kitty och miss AeroBrink delar scen, det blir piffpoäng! ;) Jag ska bara se till att jag själv lyckas ta mig upp på den.....

MiniStars & Radio Mega Hits.....vi ses i vimmlet!

Landstingsfilten.....

Just nu är jag så sjukt slut i kroppen.....



.....så jag tar och däckar under min gräsliga landstingsfilt några timmar och hoppas jag kommer ut piggare på andra sidan!

Tisdag morgon!

Ja nu sitter jag här alldeles nyvaken och funderar över livet.....nej då så är det inte riktigt!

Var så slut när jag kom hem igår, och är det fortfarande, så jag har sovit helt fantastiskt skönt i natt. Även om jag önskar att man fick sova flera timmar till.....men sova får man göra i graven!

Idag är det tisdag och alldeles snart så är det dags att åka till jobbet och ta tag i förmiddagsrepet till kvällens MiniStars! Undrar just hur många barn som vill vara med idag!?

Det får bli första målet med dagen helt enkelt, resten lämnar vi lite öppet :)
Ha en fantastisk tisdag!


Ensam tenor söker.....

.....nya stämband! Eller åtminstone ett par som jag kan låna tills mina egna är back on track.....Någon frivillig?!

Dagens showkväll på tre får absolut godkänt :)
Såna här utmaningar är sjukt kul och lärorikt, men imorgon hoppas jag att Linnea är i form igen!

Undrar just när jag ska få vila mina egna små stämband, eller dom kanske är stora vad vet jag!?, för det skulle verkligen behövas just nu.....

Mot duschen!

 


BumBum vädjar.....

Ikväll blir det nya utmaningar!

Linnea och Isidor ligger hemma i feber och halsont så det får bli till att genomföra showkväll på tre ikväll igen! De enda som inte varit sjuka än är ju jag och BumBum, och så hoppas jag att det förblir.....



BumBum vädjar dock till Isidor:
- Kom tillbaka fort, jag står inte ut med Tvättis på egen hand!

Work, work, work!


Vakna till liv.....

Vaknade just upp efter att ha somnat en timme på soffan här hemma! Inte så bra men tröttheten tar över ibland helt enkelt.....

Satt ute på balkongen i solen i drygt en timme förut. Fantastiskt! :)
Nu tänkte jag faktiskt ta på mig skorna och springa bort till jobbet.....det brukar vara en ganska lagom sträcka och så är det skönt att springa längs med stranden!

Jag håller mitt träningslöfte än så länge i alla fall så jag hoppas att det så småningom skall ge resultat!

Framtiden.....

Nu ska jag försöka bli lite aktivare här på bloggen igen.....

Efter två sömnlösa nätter och två dygn fulla med funderingar inför framtiden har jag nu kommit fram till ett beslut.
Jag har valt att tacka nej till den tjänst jag blivit erbjuden på Gran Canaria för vintersäsongen. Det har varit sjukt svårt och jobbigt att fatta ett beslut eftersom jag förmodligen skulle ha haft ytterligare en helt fantastisk säsong under vintern.....Säsongslivet är svårt att slå kan jag meddela!



Det finns lite olika anledningar till mitt beslut, men den största stavas "det hemliga projektet", som väntar hemma i Sverige! Jag är så laddad och det ska bli sjukt kul och spännande..... 
Som ni kan räkna ut så är det fortfarande hemligt och det vet ni ju om sedan tidigare, men jag hoppas på att det går i lås så jag kan berätta mer för er, och jag tänker göra 110% för att det ska lyckas :)

Jag återvänder alltså till Sverige i vinter. Det känns faktiskt väldigt läskigt, spännande, kul.....både bra och dåligt helt enkelt, men förhoppningsvis överlever jag samtidigt som jag vet att jag absolut kommer vilja åka ut på säsong igen så småningom.....

Man måste satsa för att vinna!

Før øvrigt.....

.....ska jag bara meddela från miss Montana att en iPhone inte kan ha Fel!
Igår visade den 31 grader och strålande sol øver turkiet, och solen har vi då fan inte Sett något av idag!
Jag hade tydligen Fel, før solen strålar øver Ankara, typ 500 mil hærifrån.  
Så notera - en iPhone kan inte ha Fel, bara Alfred ;)


20:e september!

Vi börjar med att säga grattis till lillebror Samuel som dagen till ära fyller 18 år! :)


Jag och lillebror på rafting tidigare i somras.....

Idag är det söndag och vädergudarna vill verkligen inte samarbeta med mig och har därför lagt moln över himlen. Jag gillar det inte!
Så istället för att gå och göra kanonkulan rakt ned i Montanas pool som jag hade tänkt så sitter jag på msn och pratar med mamma. Tommy står näst i tur på Skype och sen blir det lunch med Mette :) Det blir trots allt en ganska piffig dag.....


Saturday/Sunday

Ja så var det ännu en natt mellan lördag och söndag.....

Det blev som jag tänkte. Jag och miss AeroBrink åkte till Migros och inhandlade allt som kan tänkas behövas till hemgjorda hamburgare.....Därefter satte vi fart mot miss Montana och jag gick lös vid spisen!
Strax där efter serverades utsökta Mc Kitty´s! Mc´Donalds och Burger King kan slänga sig i vecket ;)

Lite senare kom även Hålle på besök så hela miss-familjen var samlad och det var en riktigt mysig lördagskväll! God mat, härligt sällskap, en fantastisk kage till efterrätt, kaffe a´la Starbuck´s och skitsnack. Det kan helt enkelt inte gå fel!

Nu ska jag ut på en liten skön nattpromenad för att tänka över lite saker.....vad det handlar om kommer ni snart att få veta. Jag skall bara tänka färdigt först!
//Alfred

Det blir aldrig som man tänkt sig.....

Nej Turkiet bjuder sannerligen på överraskningar vill jag lova men vi börjar med gårdagskvällen!



Efter jobbet blev det myskväll uppe på Jockes balkong och här ser vi representanter från det kvinnliga könet :)



Jag och Jocke körde på klassikern Fanta/Rosé och det var en riktigt trevlig tillställning. Mer balkonghäng åt folket!

Tanken var ju från början att denna lördag skulle bli en heldag på stranden, men vi hade fel!?
Först vaknade vi upp och såg massa moln och knappt någon sol. Det fick helt enkelt bli riktigt klassiskt "bakis-mys" i soffan med några avsnitt av Idol! Riktigt skönt med hemma-feeling faktiskt.....
Till slut drog sig medlemmarna i föreningen "Sol utan gränser", alltså jag och Sofia, iväg till Adora för att njuta av solen i alla fall ett par timmar.....



Sofia väntar på samtal från mamma Anki och solen strålade från klarblå himmel.....
.....men strax därefter brakade helvetet lös, igen!?



Helt plötsligt blev promenaden ut till bilen väldigt jobbig och här sitter vi nu och väntar ut det vi numera kan kalla "lördags-ovädret"! Ganska läskigt när det åskar så hela lägenheten vibrerar och blixtrarna slår ned hej vilt samtidigt som man knappt ser någonstans på grund av regnet.....

Sitter och försöker planera en liten "kvälls-kupp".....
Funderar på att våldgästa Mettes kök och göra hemmagjorda hamburgare ikväll. Jag borde göra succé! ;)

Friday night!

Showandet är över för den här veckan och det känns som rösten går åt rätt håll för varje dag. Fantastiskt :)

Ikväll ska det nog bli lite drinkar eller vin på balkongen är det tänkt, I like it! Vems balle vi ska inta vet jag inte riktigt ännu men det visar sig så småningom.....

Nu blir det dusch för så här äcklig får man inte vara när man lämnar jobbet!

Maybe I´ll be back later.....


Release me!

Jag har just avslutat det skönaste löppasset på länge länge, nere på strandpromenaden och jag är grymt nöjd! :)


Sjukt gammal nu, men jag tröttnar aldrig.....

Solen skiner över stranden, vinden blåser lätt, Release Me pumpar i lurarna.
Det går liksom inte att springa med annat än lätta steg! Alfred är på väg tillbaka.....

Ikväll blir det You Can´t Stop the Beat!


Today it´s friday!

Molnen har legat tätt över Side idag och det tycker jag faktiskt varit jätteskönt.....

Jag har därför kunnat vara inomhus med gott samvete, och det är alltid härligt! Får ta igen soltiden med en heldag på stranden imorgon.....



Har därför passat på att ta mig lite tid till att fixa i ordning på min alltför dåligt uppdaterade myspace-sida -www.myspace.com/alfredolsson

Ska strax åka iväg till jobbet och springa lite på löpbandet innan det är dags att börja jobba :) Mycket tankar i huvudet just nu så det ska bli skönt att springa bort dem.....

Film i bikten.....

Mette är faktiskt förlåten.....publiken var bra ikväll så får väl säga att det var hennes förtjänst även om hon säkert mest satt i baren och snackade skit och drack vin!? Dessa danskar.....haha ;)



Just nu sitter jag och kollar igenom massa shower som vi filmat efter jag fick min nya kamera och det är oerhört trevligt kan jag säga! :)
Meningen är att vi ska välja ut de bästa delarna i varje show och sedan klippa ihop alla fem showerna med det allra bästa materialet, så det ska bli spännande och det är dags att börja fixa och trixa nu så det blir bra. Det bästa är att Jocke är en klippa och ett proffs när det kommer till sånt här tekniskt och krångligt! :)

Så småningom ska jag försöka klippa ihop en vettig show-reel med lite av mina egna höjdpunkter under säsongen också.....En dvd med alla shower och lite extramaterial, det låter väl trevligt?!

Ska fortsätta kolla lite till och sen försöka krypa ned under täcket och sova några timmar.....halsen kändes bra idag igen (yeiiiii!) så jag ska försöka hålla den i form resten av säsongen nu tänkte jag!
//Alfred


Finbesök.....

Ja ikväll blir det finbesök på showen minsann.....

Förmodligen har miss Montana så dåligt samvete över dagens inställda lunch så hon har därför tvingat hennes vänner, som är på besök, att komma med henne och kolla in kvällens ABBA - Thank you for the music! ;)

Lyckas hon få igång publiken ordentligt så är hon förlåten, och det är nog bäst för henne.....

 


Team Side 2009!

Alfred Olsson presenterar stolt: Team Side 2009!


Nu har vi fått teambilderna vi tog för någon vecka sen och här är ett exempel på resultat.....

Idag är det torsdag, vilket i normala fall betyder sushi-lunch med Mette Montana klockan 13.00, men eftersom damen dagen till ära ville leka extra viktig så har hon åkt bort till Kemer för att fixa massa jobb.....inte ok, men det är väl bara att gilla läget och förvänta sig en ordentlig ursäkt, haha ;)

Istället har jag haft en väldigt lugn dag med sovmorgon och film i soffan. Ganska skönt och välbehövligt faktiskt :)

Nu är jag dock på jobbet och har precis ätit middag efter att ha kört skiten ur mig inne i gymmet. Man känner sig alltid lika duktig efteråt.....

Torsdag:
The Bears - Olympic Day
ABBA - Thank you for the music



 


Sju veckor kvar.....

.....ja längre än så är det inte kvar av säsongen här i Turkiet!?

Tankar:
+ Härom dagen blev det bestämt att Sofia inte kommer åka härifrån tidigare för att komma iväg till Thailand och det känns väldigt skönt! :)

-
Jocke däremot lämnar oss redan om fyra veckor för att hinna ner i tid till Bangtao i Thailand där han ska jobba i vinter!? Fattar ni?! Fyra veckor, det är helt galet, och man vågar knappt tänka på hur jobbigt det kommer kännas när helt plötsligt en del av "turk-familjen" ska åka iväg ensam sådär?!
Bättre att bara leva i nuet och ta var dag som den kommer för då kanske tiden går långsammare, eller?!


Pojkarna i Side 2009!

Nutid:
Sofia kom i alla fall hem till slut och jag drog med henne som dj i bilen till Antalya! Sjukt piffigt.....
Jag hittade dessutom en resväska i storlek XXL så nu är den spiken nedslagen i brädan (även om jag inte ska börja packa imorgon), och när jag ändå var igång så passade jag på att inhandla ett par nya fräscha jeans :) Vem vet, kanske bjuder jag på en bild imorgon?!

Resten av kvällen har tillbringats med hela gänget hemma hos Linnea och Sandra framför Mia och Klara!
Jag gillar onsdagar och imorgon är det torsdag. Jag brukar gilla torsdagar också.....
//Alfred

Mot toppen!


Natten mellan måndag och tisdag. Klockslag: okänt?!

Det viktigaste är att man siktar högt!

Nu - "operation: Resväska"


Wednesday @ Beach!

Mina damer och herrar, jag börjar få ordentligt med färg igen och det gillar jag!

Efter den tuffa gårdagen så tyckte jag att lite rehabilitering i solen nere på stranden passade alldeles utmärkt denna lediga dag så.....
Därför tog jag och Linnea tog bilen ned i morses och har sen dess legat på solstolarna och snackat skit hela dagen lång. Livet är hårt och fantastiskt! :)

Undrar just när Sofia kommer hem?! Hon jobbar transfer borta på hotellet idag men hon har inte återvänt till 9:an ännu.....kanske får starta en skallgångskedja a´la Turkish Real?!

Jag tänkte i alla fall fortsätta dagen med en liten roadtrip till Antalya och leta upp en ny resväska :)
Min andra jag hade tidigare gick sönder på flygresan hit ned och det vore lite jobbigt att inte ha någon väska när man skall få hem allting.....lika bra att få det gjort!



15:e september.

Lite bilder från gårdagskvällen.....


Kitty & AeroBrink i toppform!


Toppform var ordet.


Två svenskar och en dansk.....En oerhört trevlig kväll!

Dagens status:

Det är hårt att alltid vara på topp.

Now, it´s ShowTime! :)


Livstecken.....

Ja jag lever, men det är knappt!

Igår var det kick-down hos guiderna och klockan hann bli väldigt mycket innan Alfred kom hem i morses.....men med vin, drinkar, trevligt sällskap och massa skitsnack så kan det ju inte bli annat heller i och för sig!?
Det betyder dock att Alfred mår precis som han förtjänar idag och det gillar jag inte, men men, bit ihop! 

Nu väntar MiniStars och Radio Mega Hits!
Återkommer med bilder i afton.....


En fågel viskade i mitt öra.....

.....och sade att det är lite fest på gång i afton!?

You never know ;)

Nu, Nordic Release!


Welcome!

Miss Kitty, miss Montana och Miss Hålle gives you.....

Miss AeroBrink!


En kombination av Sofias efternamn Brink och fitness-jobb resulterade alltså i miss AeroBrink :)

Idag är det måndag och det kändes omöjligt att ta sig upp ur sängen. Till slut lyckades jag och gick ned till poolen på Adora med Linnea ett par timmar innan jag åkte till Migros för att fylla på kylskåpet!
Nu har jag precis ätit lunch och snart är det dags att åka till jobbet för att springa runt lite på löpbandet innan middagen.....Jag gillar mitt "nya" liv och det känns i kroppen.....

Over and out!

Söndagkväll i Turkiet!

Showen ikväll gick helt OK även om den tyvärr inte gick lika bra som jag hade tänkt att den skulle göra, haha.....

Kroppen känns verkligen kanon men någonstans tar det stopp. Halsen och stämbanden känner tydligen inte samma sak som övriga kroppen och vill verkligen inte samarbeta, och sånt gör mig frustrerad!? Men man ska tänka positivt och imorgon är det en ny dag med nya möjligheter :)


Charmtroll på midsommar.....

Imorgon ska jag presentera en ny medlem i "miss-familjen"!
Sofias namn är inte helt färdigt ännu så jag ska sova på saken i natt före det bli offentligt, men vänta er inget speciellt för sånt här är jag dålig på!

Har varit en ganska torr blogg-dag idag tyvärr, men lovar att ladda om batterierna ordentligt till morgondagen! :)
//Alfred



The sun has return!

Ja nu är solen äntligen tillbaka på allvar!

Det har jag firat nu på förmiddagen med ett par timmar på solstolarna vid poolen på Adora :) Jag vägrar vara blek när jag kommer hem så nu ska jag försöka sola så mycket jag bara kan de sista veckorna!


Busy, busy man.

Linnea knackade precis på dörren och berättade att hon hade tråkigt, så nu ska vi inkl. Lindis och Jocke åka och fika en sväng! Visst låter det mysigt!?
Sen ska jag dra ut till jobbet för att gå lös i gymmet! Får se om Sofia hänger med och peppar denna gång ;)

En liten snabb och ganska kort update, och nu börjar en ny vecka här i Side!

Höstmys!

Ja vädret har sannerligen inte varit på sitt bästa humör idag för när vi väl var redo för att åka in till Manavgat började ovädret braka loss igen.....

Det blev helt enkelt till att ligga på soffan och mysa framför fyra avsnitt av Idol! Riktigt kul att se, även om jag tycker att konceptet är lite väl uttjatat vid det här laget.....men det finns sjukt många duktiga artister i Sverige!


Turkarna som ligger inlagda på sjukhuset här bredvid roar sig på balkongen med en cigg och dropp samtidigt som de studerar ovädret över stan.....är det bra för hälsan?!

Efter ett tag ringde jag upp miss Montana för att beställa pick-up utanför vår port vid 18:15 och då drog vi till Migros för att inhandla diverse onyttigheter. Ja jag vet att det nyttiga livet skulle börja nu men någon gång måste man unna sig, två dagar nyttigt = en dag frosseri, am I right!? Dessutom var vi deprimerade av vädret.....
Vi fortsatte hur som helst kvällen med en mysig middag nere på Side Resort! Deras buffé var helt fantastisk, och eftersom det doftade nygrillat, nyfallet regn och blött gräs var det omöjligt att inte få vibbar av svensk sommar! ;)


Lösgång på banan-bakelse @ Side Resort!

Mätta och belåtna däckade vi alla tre, jag Sofia och Mette, i den sistnämndas soffa för att kolla på film!
"Bruno" och "I love you, man" fick det bli, och shit vad vi har skrattat! Kommer förmodligen ha träningsvärk imorgon! Bruno var ju faktiskt riktigt dålig egentligen, men hur mycket skrattade man inte för det!? Helt galet!
Den andra filmen var i alla fall lite mer seriös, men där fick man sig också några härliga skratt kan jag säga.....så det blev en helt fantastisk dag även om vädret inte varit på topp!

Tack för en god aften miss Montana och Sofia! Hmm.....måste komma på ett bra "miss-namn" till min sambo kände jag just.....det får bli ett mission för morgondagen ;)
Nu blir det sängen!
//Alfred


Inte en vanlig lördag.

Det här är en ovanlig lördag.

Det tråkiga höst-vädret verkar inte vilja lämna oss här minsann och därför är det första lediga dagen på hur många veckor som helst som stranden inte står skrivet på schemat!? Vad fan gör man i det här landet när inte solen skiner undrar vi!?

Blev en liten drink inne i Side igår faktiskt och det var riktigt mysigt! I alla fall fram tills ovädret började dra in på allvar och befann sig rakt över oss. Det var ungefär som på film med stormande vågor ute på havet och blixtar som lyste upp hela horisonten, mäktigt men obehagligt!?
Till slut kom vi i alla fall hem och då hade naturligtvis strömmen gått i hela vår del av staden så det var svartare än svart, och när jag sen blir vettskrämd över att det plötsligt hoppar fram en hund i trapphuset så kunde det väl knappast bli värre!? Jag somnade oerhört skönt kan jag säga :)


Turkish rain a´la ShowSchool.

Vaknade av att en rastlös Sofia hoppade runt i sängen och skrek att hon ville hitta på något, eller nja riktigt så var det kanske inte, men jag var i alla fall vänlig och steg upp ur sängen och här sitter vi nu!
Tanken är att vi ska kolla på Idol lite sådär i efterhand och sen kanske ta en tur till Manavgat med miss Montana och shoppa loss, eller bara glida runt.
Vad vet jag vad vet jag!?

Den turkiska vardagen är på något sätt ganska oförutsägbar trots allt.

We made it, again!

Ja det kan ni skriva upp på att vi gjorde!
Joakim, Linnea och jag gjorde om jag får säga det själv, ett helt fantastiskt jobb ikväll och Linnea ska även ha ett litet plus i kanten för att lärt in sig Lindis låtar på kort tid och dessutom framförde dom med bravur :)

Nu är jag verkligen helt slut kan jag säga och jag vill verkligen inte bli sjuk som Jocke och Lindis så jag hoppas att jag slipper.....vi får hålla tummarna!



Undrar just om jag ska åka in till Side en sväng ikväll och möta upp miss Montana för en liten drink!?
Jag tycker att jag förtjänar det efter den här otursveckan faktiskt, och nu när jag även börjat träningen på allvar igen så måste man väl få en liten bonus. Eller tänker jag fel?!

Hur som helst, här är jag nu, och jag är grymt nöjd med dagen och veckan med dess utmaningar, även om inte rösten varit på topp! :)
Ha en underbar fredag-kväll allesammans!
//Alfred

 


 


Ingen trevlig repris.

Efter att vi överlevt säsongen utan några som helst problem eller sjukdomar så verkar allting, givetvis, komma på en och samma gång.....

Jag och Linnea låg vid poolen på Adora i förmiddags och efter ett par timmar ringer Jocke och meddelar att Lindis idag åkt på samma sak som han själv hade i tisdags! Det blir återigen till att köra show på tre artister ikväll och denna gång är det You Can´t Stop the Beat som drabbas.....
Vi åkte snabbt till jobbet för att kolla igenom lite olika lösningar till kvällen och det ska nog gå bra tror jag. Nu har vi ju i alla fall några timmar på oss till förberedelser, jämfört med i tisdags.....



Och just det, Lindis har även fått en vinterdestination i kombination med sin sjukdom! Teneriffa blir det för henne efter detta turkiska lilla äventyr, så det blir ett stort GRATTIS, en hiss och en krya på dig-hälsning till vår norska lilla chef!

Har tänkt ta en tur på löpbandet nu faktiskt för att ladda batterierna inför kvällen!
Man får se det hela som en utmaning. En spännande sådan :)
Det kommer bli, bra!


A&S Poppis - Snart utanför din port?

Nu är jag back from work, och det har varit en helt OK kväll faktiskt!

Trots att Jocke fortfarande är lite risig, Lindis vrålförkyld och andra halvan, alltså jag och Linnea, känner oss väldigt slitna så rodde vi ABBA i hamn även denna vecka :) Halsen känns fortfarande inte på topp när jag kör show men så länge övriga kroppen orkar så är det bara vänta tills det lossnar.....


Sofia presenterar stolt vår plan B ifall våra karriärer skulle gå käpprätt åt helvete:

Alfred & Sofias Rullande Poppis AB!

Igår när vi gick till restaurangen för att äta middag såg vi en helt ensam och övergiven, nästan ledsen, liten popcornvagn!
Misslyckas både jag och fröken Brink så har vi alltså en backup-plan, för vem säger nej till underbart, perfekt poppade popcorn?! Ingen som vi tänker besöka när vi vandrar runt och säljer dem i alla fall.....
Så om några år kanske vi knackar på just din lilla dörr eller port och står där fulla med hopp om att just DU ska köpa en bägare med popcorn för att fylla på vår hushållskassa, och våga inte säga nej ;)

Nu är väl inte detta plan A för att lyckas med sin karriär i och för sig, men man vet aldrig, världen är sannerligen tuff och man måste vara beredd på allt.....haha!
Med dessa oerhört kloka ord är det dags för herr Olsson att krypa till sängs innan han somnar på tangenterna här, men imorgon är han tillbaka med nya och friska tag för då är det fredag! :)
//Alfred


Klara, färdiga, GÅ!

Internet har varit på sitt absolut sämsta humör sen senaste inlägget igår kväll, vilket är anledningen till att jag inte är tillbaka förrän nu.....

Har precis anlänt till jobbet efter en alltid lika fantastisk torsdags-sushi-lunch med Mette! Börjar bli lite skrämmande när man tänker på att det bara är 7 torsdagar kvar.....USCH!
Nu är det dags för mig att kliva in i gymmet tänkte jag, för nu har jag ju som sagt lovat mig själv att vingarna och ringarna skall bort, och den "gamla vältränade" Alfred skall återvända! ;) Haha, vi får se hur det går.....

Idag känner jag mig dessutom ganska utvilad. Jag lyckades sova nästan 12 timmar i natt, så det tänkte diskmomentet fick helt enkelt skjutas upp till kvällen för torsdagslunchen går inte att rubba?!
Ibland kan det alltså vara bra att internet krånglar.....för sömn är uppenbarligen underskattat!

NU börjar träningen på allvar!


09.09.09

Så var jag äntligen tillbaka ;)

Idag har det varit helt tomt på schemat vilket betyder att hela dagen har tillägnats på stranden tillsammans med Sofia och Linnea! Här kommer lite smickrande bilder som utfyllnad eftersom jag egentligen inte har så mycket att säga.....


En morgontrött Alfred.


En flygande sambo!


Temat för dagen var, som ni ser - HOPP!


Paret på 9:an siktar mot nya höjder!


Två flygande showartister!


En flygande alt!


Avslutningsvis, en bild på dagens trio :)

En fantastisk ledig dag med mängder av sol, höga vågor och härliga skratt! Ovädren verkade hålla sig kvar över bergen idag som tur var.....
Nu ikväll har jag och Sofia varit ute en sväng för att äta middag och nu är det dags för sista onyttiga aftonen här på 9:an! Tro det eller ej, men nu är det ta mig fan dags att fita till sig! Bara åtta veckor kvar och nu ska vingarna och ringarna bort!!!!!

Dags att krypa ned i soffan med Sofia, Ben & Jerry´s och en bra film! Sen är det minsann slut med allt frosseri.....

Ovanlig tisdag.

Vart ska man börja någonstans egentligen!?

Min vilostund tidigare under dagen gav faktiskt lite nytta, och sen pratade jag dessutom med Tommy på Skype så  det blev genast lite mer munter stämning :)

När jag väl skulle återvända till jobbet och kvällens MiniStars bröt helvetet lös, om man nu får säga så!?
Åskan mullrade, regnet började ösa ned, blixtrarna slog ned lika ofta som regndropparna träffade marken och ut över havet mot Antalya hade vi tromber (eller heter det tornados?) i sikte! Ett riktigt oväder al´a Turkey!


Snodde en bild jag såg Sofia tagit ute på balkongen när jag drog iväg till jobbet. Ser det ändå inte lite mysigt ut?! Jag skulle velat göra som Sofia. Krupit ned under en filt och bara myst på balkongen och kollat in ovädret :)

Jag som verkligen är livrädd för åskoväder kom i alla fall fram till jobbet och där väntade minsann nya äventyr vill jag lova! Joakim var så dålig, troligtvis matförgiftad, att han inte kunde jobba ikväll.....
MiniStars gick helt OK även om allting blir lite kaotiskt när man är en man kort, men man måste vara flexibel! Det var snarare Radio Mega Hits, kvällens familjeshow, som var den stora utmaningen för ungefär en halvtimme innan show blev det definitivt - tre halvsjuka artister kommer uppträda i kvällens show! Varken jag, Lindis eller Linnea känner oss helt friska men.....
Snabbt som fan gick vi igenom alla låtar för att se hur vi skulle täcka upp och koreografin fick bli lite som den ville.....but we made it! Vi lyckades köra hela showen och publiken var fantastisk! Det är ju deras reaktion man är lite rädd för sådär när det saknas en person, för hur mycket märker dom egentligen?! Hur som helst.....
Vi gjorde det faktiskt riktigt bra under omständigheterna om jag får säga vad jag själv tycker och jag är så stolt över mitt kära team! Jag misstänker i och för sig att vi kommer få oss några riktigt härliga skratt när vi kollar på filmen från ikväll, haha!

Det har med andra ord inte varit en helt vanlig tisdag. Den har varit ovanlig.

Nu tänkte jag totalt däcka i sängen, drömma mig bort till en annan värld och hoppas att jag känner mig helt återställd imorgon när jag vaknar och ska bege mig till stranden!
Tro mig, jag är HELT SLUT!
//Alfred





För jag har bara.....

.....regn hos mig!

Tro det eller ej men idag regnar det faktiskt här nere i Side och jag kan inte säga något annat än att jag tycker det är lite skönt :)
Himlen är alldeles mörk och åskan mullrar borta vid horisonten och titt som tätt trillar det ned några regndroppar.....för första gången på si sådär 4 månader, GALET!?

Valde att åka hem efter förmiddagens repetitioner av MiniStars och här sitter jag nu.....
Idag mår jag inte alls bra. Kroppen känns helt död, halsen helt svullen, huvudet snurrar och jag orkar knappt göra någonting samtidigt som jag heller inte kan somna när jag väl vill :( Tanken av att det är Radio Mega Hits ikväll får mig faktiskt inte att hoppa av glädje, som jag vanligtvis brukar, så jag hoppas att några timmars vila nu före kvällen får det hela att kännas bättre!


En trashig turk.


Kreativiteten flödar på MiniStars. Här har vi ett mästerverk målat av Alfred 3 år
;)

Nu ska jag njuta lite av doften av regn ute på balkongen och sen däcka framför en film och bara tycka synd om mig själv.....

So long, see you honey!


Hej hopp!

Nu är jag tillbaks i biktstolen här igen och vi börjar med.....

Nyheter i Side:

- Joakim,
min kära bas, har fått tjänst på Bangtao Beach, Thailand i vinter! Stort GRATTIS och en ordentlig HISS på det :)

- Sofia
, min kära sambo, har gjort en helrenovering i håret och gått till en mörkare nyans! Resultat: Oerhört PIFFIGT så det blir också en HISS!

Har inte så mycket mer att säga om kvällen på jobbet idag faktiskt. Vissa dagar vill bara inte rösten samarbeta med övriga kroppen och då blir det inte riktigt alltid som man vill, men livet går vidare. Om en vecka är det ju måndag igen, Haha ;)

Tänkte bjuda er på lite bilder från lördagskvällen borta i Alanya.....


Sushi på Sky Lounge.....


Jessica och jag på Crazy Horse.


Me and Emelie.


Mette, Anton och Marianne med matchande rosor.


Anton, du bad om den så varsågod. Nu är du med i min blogg!


Hanne och Alfred.


Rosen var populär under kvällen och även Martin ville vara med i leken!


Trion på ballen: Hålle, Kitty & Montana!

Dags att kasta in handduken för idag nu tror jag minsann. Rösten känns inte alls på topp men sömn skall väl hjälpa har jag hört.....God natt :)

//Alfred Olsson, S(id)e & Hör






Måndag - 7:e september.

God dag allesammans och hjärtligt välkomna till en ny vecka i Side :)

Idag har det varit turkar på besök här på 9:an minsann! Förstörde min sovmorgon gjorde dom också kan jag meddela.....
10:00 skulle det ringa på dörren i morses, men klockan hann bli halv 11, innan två små vilsna turkar klampar in och frågar om dom kommit rätt. Jajamensan svarade jag, naturligtvis på engelska, och förklarade att AC:n strulat på sistone. Det har liksom mer eller mindre regnat ifrån den de senaste dagarna så något verkade vara fel och därför skickade vår husvärd hit de små turkarna som nästan såg lite rädda ut. Kanske berodde det på att jag såg nyvaken ut och håret stod åt alla håll och kanter, vad vet jag!?

Till slut fick jag somna om ett par timmar i alla fall och sen dess har jag ätit lunch, suttit vid datorn och gjort lite besök i solen på balkongen med jämna mellanrum, inte så tokigt :)


Jag och Mette Montana på Crazy Horse i lördags. Mer bilder i afton.....

Har även hunnit med att hämta min kamera borta på Montanas kontor och gjort ett snabbröj på Migros för att göra kylskåpet lite roligare nu innan det är dags att dra sig bort mot jobbet, där jag tänkte passa på att ta tag i träningen igen :)

Upptäckte även precis att turk-killarnas lilla lagning av AC:n funkade i endast några timmar, för nu regnar det på 9:an igen.....Herre gud, vart är dagens samhälle på väg?!

Detta var för övrigt mitt 100:e blogginlägg. Nödvändig information?! Javisst!
Nej, träning var det!

Söndagen till ända.

Har flutit på bra på jobbet trots att jag varit så trött att jag knappt orkat stå upp, men jag överlevde dagen och det är stort :)

Det firar vi med att hoppa i säng, GENAST!
Kommer tillbaka till er imorgon.....
//Alfred

Dagens status:

Jag önskar att jag mådde bättre men jag mår, tyvärr, som jag förtjänar!

Gårdagen var dock helt fantastisk med sushi uppe på Sky Lounge och smashiga Strawberry Margarithas!
Det går liksom inte att ha tråkigt när man har ett så härligt sällskap så det var verkligen en toppen-kväll på alla sätt och vis.....men allting har ju tyvärr en baksida. Baksmällan. Den har minsann tagit plats i mitt liv på allvar nu efter jag fyllt 20 och jag gillar det inte alls! Jag vill tillbaka till den gamla härliga tiden, haha ;)


Daniel, Sofia, Bobby och jag på Burger King i Alanya någon gång i juli!

Nu ska jag däcka på soffan en stund före det är dags att åka till jobbet, så vi hörs i afton helt enkelt :)

I love my life!

Weekend Update!

Ja jag vet att jag har varit dålig med uppdatering det senaste dygnet och ber om ursäkt för det!

Showen igår gick alldeles utmärkt om man skall lyssna till Sofias notes och kommentarer, så det kändes fantastiskt härligt, även om vi själva inte var 100% nöjda med kvällen! Det blir hiss på det :)

Nu är alltså Sofias “inspektion” över och det har varit givande, intressant och roligt att få höra någon utomstående, som dessutom är ansvarig för produkten, säga sina meningar och tankar kring allt som vi presterar! Det tillför lite nytt blod i kroppen på något sätt kan man säga, så nu är det bara köra ända in i kaklet som gäller…..


Jessica, jag och Emelie tidigare under säsongen!

Idag är det lördag och vi är, som vanligt, lediga!
Har precis kommit hem från stranden och nu väntar nya äventyr. Alfred skall nämligen pussla ihop en piffig outfit till kvällen och sedan åka över till Alanya för att tillbringa kvällen, natten och delar av morgondagen :) Man måste ju trots allt fira lite eftersom veckan gått så bra och att vi gjort vår 100:e show!? Det finns alltid en bra anledning till såna här påhitt.....
Först blir det lite drinkar och sen är det middag uppe på Sky Lounge som gäller, innan vi får se vart mörkret för oss…..det låter inte helt fel va?

Det är alltid som en liten skön semester att åka över till Alanya och koppla bort Side helt och hållet för några timmar, och just nu behöver jag verkligen tömma huvudet på alla tankar som bara flyger runt hej vilt så det blir perfekt! :)
Får se om jag har möjlighet att återkomma under kvällen, annars är jag tillbaka så fort jag kan imorgon med en lägesrapport! Ha en fantastisk helg, för det tänker jag ha! :)
//Alfred


1, 2, 3, 4.....100!

Nu är jag på plats och laddar för kvällens showprogram!

Blev en lång, men samtidigt oerhört trevlig lunch nere på Tropic så det var mysigt kan jag säga :)
Bland annat gjorde vi en liten Egoboost-övning där en i teamet skulle vända ryggen till de övriga, som då skulle prata positiva saker om han/hon som vänt sig om under fyra minuter! Personligen tycker jag såna saker är riktigt riktigt jobbiga. Detta för jag har svårt att prata om folk på ett sånt sätt och jag tycker det är svårt att ta till sig av det man får höra om sig själv. Vet inte varför egentligen, men jag får jobba vidare på det helt enkelt!?
Å andra sidan så tror jag att man kommer uppskatta alla ord man hörde den dagen man väl sitter där och kollar igenom anteckningarna som jag själv skrev ned utifrån vad de andra sade om Alfred Olsson! :)


The Girls of Side laddar upp för You Can´t Stop the Beat!

Ikväll är det ingen vanlig kväll faktiskt för det är vår 100:e showkväll och det firar vi med You Can´t Stop the Beat! Tänk att det är 100:e gången vi kliver upp på scenen nu ikväll, helt galet men samtidigt ganska coolt!?
Nu kör vi, grr! ;)

´cause You can´t stop the Beat!


4:e september.

Har precis inlett denna soliga dag med att hänga tvätt på balkongen och lyssnat på Whitney Houston! Låter inte det mysigt va?!

Nu håller jag dock på att göra mig i ordning för dagens team-möte/lunch! Ska åka och hämta Sofia borta på hotellet om en stund och sedan bär det av ner till Tropic för att möta övriga teamet.....Meningen är att vi ska gå igenom gårdagskvällen och lite allmänt kring säsongen tillsammans så det blir spännande!


Tropic =
Sushi!

För övrigt känner jag mig mycket piggare idag och det är väldigt skönt kan jag säga, och även om halsen inte känns helt hundra, så siktar jag på att detta skall bli en bra dag. Den börjar, NU! :)

I didn´t know my own strenght.....

ABBA - Thank you for the Music!



En bild säger mer än tusen ord. Det här var en bra kväll! :)

Nu måste jag hoppa i säng så jag blir fräsch till imorgon. Vill inte bli sjuk, vill inte!
//Alfred

Torsdag = ABBA!

Ja ikväll smäller det igen vill jag lova! Bara jag lyckas tagga till ordentligt nu innan men det ska säkert gå bra.....Känner mig helt orkeslös samtidigt som jag fryser och svettas på samma gång och halsen känns sliten. Inte bra!

Mötet med Sofia gick för övrigt utan några som helst problem. Jag fick behålla jobbet! :)
Nej men allvarligt talat så var mest lite summering kring säsongen och tiden som gått och lite ventilation skulle men väl kunna säga!? Undrar just vad hon kommer tycka om showen ikväll, det blir spännande!?

Tog dock beslutet att hoppa över att träna idag, tyvärr, det skulle behövts men får ta igen det förhoppningsvis imorgon!? Istället kollade jag på fyra avsnitt av 24! Så jävla bra, men snart är även den sjunde säsongen slut, haha! ;)

Nu är det dags för en snabb PowerNap, sen är vi nog på banan igen tror och hoppas jag!


Lugn start.

Idag har jag legat kvar i sängen så länge som möjligt faktiskt.
Känner mig inte helt fräsch i halsen så tänkte att det är bäst att försöka sova så mycket som möjligt.....

Ska alldeles strax åka till jobbet där personliga möten med Sofia, chefen från Stockholm, står på programmet. Egentligen hade jag tänkt att träna också, men det beror helt på halsen idag faktiskt, för jag vill ju vara så bra som möjligt ikväll och de tär inte lätt med ostabila stämband!? Å andra sidan brukar jag alltid känna mig friskare om jag tränar lite så vi får se helt enkelt.....


Bernie & Lollo posar vid poolen!

Nu ska jag snabbt rensa i ordning lite tvätt, göra i ordning min väska och sedan kila ut till bilen och möta övriga gänget så vi hörs lite senare helt enkelt :)

Trevlig afton!

Ja det har varit en fantastiskt mysig kväll idag kan jag säga.....

Vi började ju som sagt med att åka till Migros för att handla mat, laxpasta a´la Alfred fick det bli! Mumsigt värre var det kan jag meddela.....
Efter middagen var det dags att krypa ner i soffan för att kolla in "Män som hatar kvinnor" och det var minsann en riktig "Alfred-film", och jag längtar redan efter fortsättningen!
Enkel handling där man inte behövde tänka sig in på något speciellt sätt som man ofta brukar behöva göra i såna där, som jag kallar dem, djupa och krångliga filmer. Kanonbra, spännande och perfekt! ;)


She´s back!

Nu har jag avslutat denna härliga dag med att lyssna igenom Whitney Houstons nya platta!
Vet inte riktigt vad jag ska säga egentligen. Jag tycker det är fantastiskt bra, och även om det inte är den gamla Whitney så kan jag inte låta bli att hålla tårarna tillbaka när jag lyssnar på titelspåret "I look to you". Ja jag vet.....men jag står för det, haha!

Dags att krypa till sängs nu tänkte jag så man kommer upp ur sängen imorgon för då är det nya äventyr på gång!
Tack för en underbar dag Sofia, Sandra och Mette! :)
After all my strenght is gone, in you I can be strong.
//Alfred

Lite brunare, lite fräschare.

Så var det onsdag igen, och Alfred är LEDIG hela dagen lång :)

Blev ju ganska sent igår eftersom vi kollade film halva natten, men trötta och soltörstande begav vi oss ned till stranden i morses och där har vi legat fram till nu! Svårt att klaga på livet.....



Passade även på att läsa färdigt boken som jag varit helt fast i dem senaste dagarna, så nu känner jag mig helt tom, nej då så illa är det inte!? Fast jag vill att nästa bok kommer ut så fort som möjligt :)



Tänkte ta och hoppa in i duschen nu faktiskt för om en timme kommer miss Montana och hämtar mig, Sofia och Sandra! Vi ska åka till Migros och handla inför kvällen som vi ska spendera med middag och film hemma hos Mette! "Män som hatar kvinnor" står på menyn så det blir spännande eftersom jag inte sett den ännu!
Och det som kanske känns bäst av allt just nu är att hela kvällen skall vara alkoholfri, det trodde ni inte va!?

It´s time to get ready!

Nja.....

.....jag undrar verkligen om jag tycker filmen "Låt den rätte komma in" är så bra som alla säger och sagt!?
Anledningen till att jag tar upp detta är för att jag nyss sett den, bättre sent än aldrig, här på 9:ans myskväll tillsammans med Sofia! Förmodligen är den egentligen hur bra som helst, men Alfred har lite svårt för filmer som har någon viss typ av djup i sig så det kan ju vara en anledning!?
Vanligtvis brukar jag ju falla för såna där vanliga klyschiga och kommersiella Hollywood-filmer, men alla är ju olika och tur är väl det! Nu har jag i alla fall sett den, och så dålig var den ändå inte :)

Har varit på dåligt humör ikväll tyvärr så det var skönt att bara koppla av framför en film i soffan och släppa allting som har med världen att göra!
Mer sånt, tack :)

Imorgon
är det faktiskt ledigt hela dagen lång och det skall firas med en heldag på stranden, men först ska jag ta och sova lite!
//Alfred

Tagga till nu Alfred!

Jag känner mig sjuk, frös under kvällens MiniStars så jag hade fleecetröja på mig. Inte normalt = diss!
Så nu tänkte jag försöka att tagga till ordentligt för det är ju faktiskt Radio Mega Hits om en timme! Mycket trevligt :)

Idag har vi haft ett väldigt bra soundcheck under eftermiddagen så nu känns det som att man får ytterligare lite "nytt blod" att jobba med och sånt är alltid bra vilket betyder att jag är mycket nöjd!
I övrigt har jag kanske inte varit helt normal idag om man skall lyssna till mina kära kollegor.....men å andra sidan skulle nog inte jag tycka att t.ex Lindis heller var så normal om hon gick runt och tramsade massa "Gulletussan-snack" med sig själv och bara var allmänt virrig och stirrig!?



Eftersom att jag nu bestämt mig för att på allvar sikta mot nya höjder, klyschigt va!?, så tog jag på mig mina joggingskor och stack ut på en riktigt skön löprunda längs med strandpromenaden efter soundcheck! Ibland saknar jag verkligen friidrotten och höjdhoppandet.....

Ikväll är det myskväll på 9:an också!
Ska bli så fruktansvärt skönt att bara däcka i soffan framför någon bra film och bara vara. Kan hända att det blir ett besök i vår biktstol (internetfotöljen) också naturligtvis!
Både jag och Sofia känner oss slitna i kroppen så det blir lite kurering helt enkelt, så vi inte blir sjuka på riktigt!?

Ladies and gentlemen,
it´s ShowTime!


1:a september!

Shit vad tiden går kan man ju lugnt säga för nu är det ju en officiell höstmånad borta i Sverige!

Nu tänker vi positivt istället och jag kan berätta att jag just nu sitter på jobbet, betalar av gårdagens synder, och precis har avslutat förmiddagens repetitioner inför MiniStars! 
Var riktigt jobbigt att ta sig upp tidigt i morses vill jag lova, Sofia skulle ju upp ännu tidigare i och för sig men jag måste få gnälla lite för man är ju trots allt inte tonåring längre.....those were the days ;)

Gårdagskvällen var dock riktigt trevlig så mitt missnöje med gårdagens Nordic Release, där jag bara kände mig helt slut i stämbanden, bara blåste bort skulle man kunna säga! Skall även tillägga att både Alfred, Sofia och Sandra var riktigt anständiga igår. Vi kom hem tidigare än vanligt, drack färre drinkar än vanligt och gick upp tidigare än vanligt efter en utekväll så det blir ett piffpoäng, eller kanske snarare vuxenpoäng(?!) på det!


Me & Sofia goes fjortis före gårdagkvällens besök inne i Side!

Nu är det alldeles strax dags för lunch och sedan väntar ett ordentligt soundcheck så vi får ordning på allt ljud som trasslat lite titt som tätt. Blir spännande att se hur det går!
Har tänkt hinna med att träna lite idag också så nu funderar jag på om det blir löpning, var alldeles för längesen sist, fortsätta med styrkan, eller kanske rent utav vara med på Dance Aerobicen igen!? Livet är fullt av svåra och viktiga val, så vi får se helt enkelt!


RSS 2.0