Fredag kväll.

Så var You Can´t Stop the Beat över för den här gången. Var inte den bästa showen jag gjort men alltid lika kul att stå på scenen, plus att den känns som ett halvt träningspass då det är den show som innehåller mest koreografi!

Nu bär det strax av hemåt till Sofia, en av fitnessinstruktörerna här på hotellet, som jag delar lägenhet med. Alldeles utmärkt :)

Ikväll
blir det ett par glas vin på balkongen för att fira att det är ledig dag imorgon, och exakt ett år sedan jag fick min första anställning av Sunwing och begav mig iväg till Kreta för att jobba några veckor!
Veckorna på Kreta kommer alltid vara speciella, eftersom dem gav mig så oerhört mycket erfarenhet och några av mina numera närmsta vänner!



Imorgon blir det en heldag på stranden för att bättra på brännan som börjat försvinna. Tro mig, man kan tröttna på solen också, men nu är det dags att ta tag i det igen!
// Alfred

Showtime!

Nu sitter jag backstage och laddar för kvällens film/musikal-show You Can´t Stop the Beat!
En av mina favoritshower som innehåller låtar från bl.a HairSpray, Dreamgirls, Chicago, Cabaret, Moulin Rouge, Disney och givetvis alla småbarns favorit, High School Musical!?
Hur kul som helst att köra, samtidigt som rösten verkligen alltid måste vara på topp eftersom den är väldigt svårsjungen, men en riktigt härlig utmaning :)



Har även hunnit med att köra ett ordentligt styrketräningspass i eftermiddag så det känns lite segt i kroppen, men ska man bli ordentligt fit så måste man ligga i! Känns som att rösten blir bättre av det också så man ska väl inte klaga?!

Nu är det dags att göra sig färdig för show här, I´ll be back!

Alfred Olsson

That´s me!

Mitt senaste försök till att starta en blogg gick ju inte speciellt bra, men man kan ju alltid ge det en ny chans, eller hur?!

Mycket har hänt sen sist.....så det är svårt att veta vart man skall börja.
Så varför inte börja i nuet :)

Just nu befinner jag mig på Sunwing Resort & Spa Side Beach i Turkiet och arbetar som showartist!
Kom hit den 23 februari och skall stanna här fram till den 4 november och sen får vi se vad som händer.

Ni som känner mig sen innan vet ju att jag är en ganska karriärsinriktad kille med stora mål i sikte som inte är den som ger sig förrän allting är genomfört :)
Första steget har jag nu tagit i alla fall genom att jobba här nere (och börjat blogga), precis som jag drömt om i många år!

Welcome to my life, and enjoy the ride! :)


RSS 2.0