Full fart!

Tro inte att jag fick ligga i soffan hela dagen inte.

- Hoppa in i duschen, NU! fick jag höra ett antal gånger från min kära sambo innan jag väl fick tummen ur röven.....skall tilläggas att jag fortfarande inte känner mig helt återställd. Jag börjar bli gammal!

En liten utflykt till Manavgat blev det, och tro det eller ej men det var faktiskt riktigt skönt! :)


Lägg märke till den charmiga, svettluktande Turk-hunken i hörnet! Grr.....


Efter (för min del) bakis-lunch på Burger King så hittade Sofia ett piffigt solpuder. Gay Whisper!

Dagens köp:

Tänkte att jag skulle köpa mig en ny väska och använda som handbagage när jag åker hem på onsdag.


 
I found it!
Säg välkommen till Ragnhild!

Nu sitter jag här i soffan igen och lyssnar till regnet som öser ned och ser blixten slå ned någonstans borta vid horisonten. Om en stund är det dags för middag med hela gänget borta i Fino :) Mysfaktor: HÖG!





Huvudvärk kan komma plötsligt?!

I alla fall några sömntimmar senare.

Efter gårdagens show var det samling inne på tjejernas rum, det vill säga Lindis & Linnea, och dags för att fira sista fredagskvällen här i Turkiet.

Sagt och gjort, vinet slank ganska lätt genom strupen och vi hade sjukt trevligt, även om Linneas allmänna utdelning av resorb före hemgång inte verkade ge någon större effekt. Jag känner mig inte på topp!

Till råga på detta är det dessutom en sjukt grå dag idag. Går knappt att kalla vädret för väder, det är liksom bara helt grått och intetsägande, precis som jag just nu.....


Före gårdagens show.

Får helt enkelt se vad den här dagen har att ge :)


PANG!

Har precis avslutat sista veckans Teen Idol, riktigt trevligt!

Något som inte är lika trevligt är det oväder som just nu brakar loss rakt ovanför oss, svenska oväder är ta mig fan ingenting jämfört med det här! 
Lite lagom obehagligt sådär 30 minuter före showstart. Hoppas vi slipper strömavbrott! ;)

Ikväll är det dags att köra sista You Can´t Stop the Beat här i Side, och shit vilken jävla show det skall bli!




Den galna norskan.

Som ni säkert redan vet har vi en norsk medlem i mitt älskade ShowTeam. Lindis heter hon, underbar människa!

Vi är ju, som ni också redan vet, fyra artister på scenen varje kväll och tanken är ju att alla skall få lika mycket tid i fokus och uppmärksamhet!



Lindis har dock lite problem med att inte få vara ensam i fokus hela tiden och blir, som ni ser här ovan, sjukt förbannad när hon inte får stå längst fram i strålkastarljuset ;)

Skall dock tillägga att jag trots detta ändå tycker om min kära lead oerhört mycket(!), och att detta inlägg bör tas med en nypa salt.


Fredag i Side.

Har inte hänt något utöver det vanliga idag egentligen så tänkte bara ge er en liten snabb summering.

- Förmiddag, sola! tills solen försvann bakom molnen.....
- Migros, handla mat så vi överlever de resterande fem dagarna!
- Datorn, rensning! Helt sjukt vad mycket bilder man tagit.....



Nu sticker jag ned till gymmet och leker starke Adolf!




Sista veckan är igång.

Ja det kan man då lugnt säga.

Blev en mysig lunch nere på Tropic i eftermiddags och efter det hoppade jag med på Sofias sista dance-aerobicpass. Sjukt kul, och jag kan även passa på att berätta att jag blivit mindre runt midjan. Detta har jag konstaterat efter ett par av byxorna jag använder i showerna idag helt plötsligt gick jättelätt att knäppa. Inte illa!

Torsdag kväll i Side innebär i vanlig ordning, ABBA - Thank you for the Music! Helt plötsligt var hela showbaren fullsatt och publiken var dessutom fantastisk! Vi som trodde att det skulle vara helt tomt fick istället en oerhört glad överraskning och en grym sista ABBA-show blev det!

Tror inte jag riktigt kan förstå att det här var sista gången men trots allt så avslutade jag i alla fall med flaggan i topp och så har jag planerat att fortsätta resten av veckan :)

Ikväll har skratten flödat här på 04:an, men nivån på skämten har varit skrämmande låg så jag håller det borta från den här bloggen.
Mitt tidigare inlägg är ett ganska bra riktmärke och om jag säger att ordet bög kan vara ett väldigt roligt ord, ja då förstår ni resten själva?! Ibland krävs det inte särskilt mycket.

Nu är det hög tid att sova här minsann, och glöm inte att ett gott skratt förlänger minsann livet ;)
//Alfred
Bögarnas krig.


Alfred & Sofia - bakom kulisserna.

Sofia: - Alfred vill ju inte ha sex!
Linnea: - Vad gör du då?
Sofia: - Jag använder en gurka istället och nästa dag får han den på sin macka, lite fitta ska han ju ha!



Jag har med andra ord alltså fått reda på varför jag ibland upplevt att gurkan jag haft på smörgåsarna den här säsongen smakat lite konstigt.....och morötterna som ligger i kylen tänker jag då verkligen inte röra ;)

Plats för skratt.


Inspiration.

Gårdagskvällen blev hur mysig som helst med tacos och massa skitsnack. Allmänt mysigt helt enkelt och det var förmodligen sista gången det här året som man satt ute på en balkong till efter midnatt och drack kaffe!?

Jag somnade till slut i natt och den här dagen har jag inlett med att hämta lite ny inspiration!
Har nämligen kollat på Madonna - The Confessions Tour! Räcker väl med två ord egentligen. SJUKT BRA! :)

Nu bär det av på lunch tillsammans med Mette!


Sömnsvårigheter.

Jag kan inte somna.....

Om exakt en vecka, torsdag den 5 november 01.40 (svensk tid) landar jag på Landvetter!

Det känns konstigt i kroppen.
//Alfred

Alfred & Sofia.

Jag och min älskade sambo gjorde precis ett quiz på Facebook.

Hur är du att bo med?

Vi fick båda svaret:
- Att bo med dig är rena drömmen. Allt går smidigt och enkelt. Inga måsten, och vad gör det om berget med disk växer samtidigt som det samlas lite damm i hörnen? Varför bry sig om småsaker när man kan göra andra roliga saker, som att titta på tv eller sitta vid datorn.



SCORE!

Hahahahahaha.....

Nu är det dags att sätta på sig något anständigt istället för mjukisbrallorna. Mette kommer vilken sekund som helst och ryktet säger att det är Tacos på gång :)


Surprise!

Molnen bestämde sig efter några timmar att gömma solen bakom sig. Sjukt irriterande!

Lite sol fick vi i alla fall, och en mysig lunch nere på Beach Club hann vi också med :)

Väl tillbaka uppe vid hotellet ropar en av tjejerna i receptionen på mig och säger att jag fått ett paket. Jag ställer mig genast frågan: - Vad i helvete är det nu på gång?!
Open it, open it, säger tjejen i receptionen.

Sagt och gjort. I en blårandig platskasse med Nordsjö-loggan (mammas och pappas jobb) ligger det en stor påse med svenskt lösgodis. HURRA!!!!! :)
Lite godis så du klarar dig den sista veckan stod det på lappen som var undertecknad, familjen!

Fråga mig inte hur detta har gått till för det vet jag inte själv, men det tänker jag då försöka ta reda på. Haha.....
Däremot vet jag att jag förmodligen har världens bästa familj där hemma!

Ska sticka ut och springa nu tänkte jag. Idag får det bli extra långt så jag kan gå lös på godiset med gott samvete resten av dagen, för det kommer ta slut. Tro mig ;)


Bönhörd.

YES!

Solen skiner och himlen är blå. 

Nästa stopp: Stranden! :)


Och han kommer in på upploppet.....

Ikväll hade vi inte så stor publik i ShowBar, men det gjorde inget för den här gången var de verkligen med i matchen och det gillar jag :)
Publikens gensvar ger verkligen den där extra lilla kicken som man inte kan sätta fingret på.....



Nu sitter jag på Facebook och försöker styra upp lite med min kära mor kring hur jag skall göra med allting direkt när jag kommer hem. Vi får väl se om vi kommer fram till något vettigt, men det tror jag nog.
Snart är planen dessutom spikad så då kommer jag berätta även för er här i bloggen :)

Imorgon är vi lediga och jag vill ha strålande sol!
Jag har verkligen inte lust att blekna bort lagom till hemresan. Vore lite jobbigt om det inte syns över huvud taget att jag varit utomlands sen den 23 februari. Kan ni fatta, 23 februari?!, det känns som igår men det är fan längesen!?
//Alfred




Honey, I´m back!

Internet funkar fantastiskt bra här på hotellet bortsett från när jag skall blogga. Det kanske är menat att jag skall sluta med omedelbar verkan, vad vet jag?! Haha.....

Som jag tidigare skrev så är det 8 dagar kvar tills Turkiet byts mot Sverige! Är oerhört svårt att föreställa sig att det "sista varvet" startar imorgon.....overkligt på något sätt?!

Imorses hade vi MiniStars, men eftersom det bara var 3 barn med denna veckan så tog det inte så lång tid och då passade jag minsann på att vara oerhört duktig! Jag tog nämligen tag i min "klädinventering" av showkläderna. Förstår inte varför jag gjort det tidigare, det var ju inte speciellt ansträngande men det är alltid lätt med facit i hand!


Gårdagens Nordic Release.



Resten av dagen har jag tillägnat framför datorn faktiskt, men tro inte att jag bara suttit och ruttnat bort.
Jag har nämligen fixat och trixat med lite hemligheter :)
Det hela handlar om ett julprojekt, och förhoppningsvis kan jag berätta allting inom en väldigt snar framtid. Sjukt kul!!!!!

Nu är det alldeles strax dags att starta showkvällen här i Side!
Känner mig svullen och öm i halsen, sjukdom på gång?!, men det skall säkert gå vägen ändå!

Sky´s the limit!


8

.....dagar kvar till hemresa!

Alfreds tvätteri AB.

Sofia har precis fått barn, Linnea har blivit hypnotiserad och tror att hon är en katt samtidigt som Lindis har drunknat i sin norska bok.....Nej det var till att ljuga alldeles för mycket förutom det där med Lindis och boken, men livlig fantasi är ju något som är bra att ha! ;)

Så mycket konstigheter har det då inte hänt sen min senaste uppdatering. Sofia har suttit med barnen i La Tasca och käkat pizza, jag är inte alls avundsjuk men "Crazy Pizza Night" kallas det visst, och Linnea är på jobbet i vanlig ordning :)

Skall alldeles strax kila ned till tvättstugan och hämta tvätten eftersom jag var duktig nog att starta en maskin efter mitt pass nere i gymmet tidigare idag! Hoppas inte att någon gäst varit taskig och snott mina kalsonger bara.....



Efter tvätthämtningen är det dags att börja sminka sig (it´s all about fejk) för kvällens show, Nordic Release! :)

Gasen i botten!


Norska språket.

Visste ni att Piff & Puff på norska heter Snipp & Snapp?! Hahahaha.....

Hade en riktigt bra showkväll igår och idag har jag dessutom lekt pirat nere i MiniLand!
Eftersom det inte är så många kvar här i A&E-teamet så hjälper vi till med lite inhopp och idag stod Treasure Hunt på schemat! Jag undrar just vem som blev gladast av mig och barnen när det väl var dags att frossa i sig godsakerna som låg i skatten vi tog från kapten Krok ;)

För övrigt kan jag berätta att det regnar i Turkiet och hösten börjar förmodligen komma på allvar även hit. Lite irriterande, men någon soldag till skall man väl få hoppas jag!
Efter förmiddagens skattjakt fick det bli ett nytt avsnitt av Desperate Housewives här i soffan och det var då inte helt fel det! :)

Tänkte faktiskt sticka ner till gymmet en sväng nu, för så mycket annat finns det ju inte att göra egentligen?!
Eller jo, jag borde verkligen tvätta.....men det är ju så tråkigt!


På allvar.

Blev inget våldgästande i MiniLand :( Var alldeles för mycket barn där nere för att lilla jag skulle kunna med att gå dit.....men jag får säkert fler chanser!?

Löpningen idag gick ruskigt lätt och jag är verkligen på väg åt rätt håll vilket känns sjukt härligt! Förmodligen var det 2009 års skönaste löp-pass nere på strandpromenaden idag! :)



Man skulle även kunna säga att nedräkningen till hemresan börjar på allvar idag. 10 dagar kvar!
Skall villigt erkänna att det känns sjukt konstigt att tänka på det, jag försöker att inte göra det, jag är ingen hej-då-människa så jag vet att det kommer göra fruktansvärt ont att åka härifrån!

Nej nu är det minsann dags att jobba!
Björnarna skall ha Cirkus och sen ska vi kicka ass med 90´s - Everybody Dance Now!


Ta tag i ditt liv.

Ja lite så känner jag just nu.
Får nästan dåligt samvete över att inte ha gjort någonting vettigt alls idag.....kanske jag rent utav skall börja packa lite smått snart så man slipper allting på slutet?!
Inte likt mig ;)

Tänkte precis sticka ut och springa en sväng, men upptäckte att batteriet i min iPod var på dåligt humör.
Så istället tänkte jag nu gå ner till Sofia och våldgästa MiniLand en stund tills min iPod laddat färdigt! :)

Söndag morgon.

Det blev myskväll igår med pizza från La Tasca (en av restaurangerna på hotellet), film, vin, popcorn och allmänt skitsnack. Riktigt mysigt :)

Kände mig verkligen inte i form för att åka till Alanya för en kväll i brakfestens tecken så det passade alldeles utmärkt!

I natt har man ju dessutom fått sova en timme längre och det är ju aldrig fel?! Drömmer så mycket konstiga saker nu för tiden bara. Både roliga och hemska saker, men det är svårt att få en sammanhängande sömn på något sätt så jag hoppas det trappas ned snart.....

Gick för en gångs skull i säng tidigt igår och kände mig sjukt duktig! Enda nackdelen var väl att jag vaknade sjukt tidigt idag mot vad jag brukar och helt plötsligt blev förmiddagen väldigt lång, men det är väl synd att klaga för jag känner mig pigg i alla fall :)



Ligger fortfarande i sängen och har nog tänkt att göra det en stund till. Det är ju trots allt söndag och jag har laddat hem Piff & Puff - Räddningspatrullen. Snacka om en klassisk söndagsmorgon a´la småbarn! ;)


Lite brunare, lite starkare.

Det känns när man ligger nere på stranden att solen inte tar lika mycket längre, så det gäller att bara försöka behålla så mycket färg som möjligt tills man kommer hem!?

Däckade totalt på solstolen och drömde mig, tydligen snarkandes (sjukt ocharmigt I know), bort till en helt annan värld men sjukt skönt och förmodligen välbehövligt var det! :)


Tänkte bjuda på en sjukt charmig bild från förra lördagens festligheter på AphroDite!
Någon som kan räkna hakorna?!

Kom precis upp till rummet efter ett pass nere i gymmet (duktigt) och tänkte snart kila iväg för att fixa lite mat till kvällen.
Äta bör man, annars dör man heter det ju.


24:e oktober!

Showen igår gick faktiskt inte alls bra om jag skall vara ärlig, men det är väl bara att lägga bakom sig och se framåt!

Fick trösta mig framför en film igår helt enkelt.



Den var kanske inte riktigt lika bra som jag förväntat mig, men jag har ändå någon slags kärlek till det här med animerat och Disney!? Finns väl ingen som kan tro att jag är 20 år.....haha

Idag är det ledigt och tomt i kalendern och det betyder att vi ska kila ner till stranden!
Vem vet, varje liten solstråle som träffar kroppen nu kan vara den sista?!

 


Klamydia.

Först skall jag bara förklara för er att jag inte har denna sjukdom.

Anledningen till denna rubrik är att jag just såg en liten annons här på internet om klamydiatest via SMS.

Alltså, hur skulle det gå till, rent praktiskt?!
Sitter någon på andra sidan och kastar tärning om vilket svar varje person skall få på sitt sms?

Teknikens under är många, men nu tar jag och jobbar istället!

You Can´t Stop the Beat.


Upp och ned.

Vet inte riktigt vad jag skall säga egentligen, jag känner mig bara allmänt nere just nu.....

Har känt mig helt slut i kroppen idag av någon anledning och bara sovit, sovit och sovit istället för att packa upp mina saker och ta tag i den allmänna oordning jag ställt till med här inne på rummet. Får sikta på att ta ett ordentligt tag i den saken senare ikväll efter jobbet!

Någon gång måste man ju dock vakna till liv, så jag tänkte ta och snöra på mig skorna och hoppa ned till gymmet för att rensa huvudet :)


Tillbaks på 04:an!

Underbart är kort, eller vad är det man säger?!

De två dagarna borta i Antalya har varit helt fantastiska!
Vi har bara tagit det lugnt och det kändes väldigt välbehövligt kan jag säga.....förstår inte varför egentligen, men det är mycket tankar i mitt huvud just nu kan jag säga. Alldeles för mycket.

Har inte fått fixat några bilder på mina inköp ännu, men det kommer imorgon. Varma tröjor blev temat i alla fall skulle man kunna säga och det gillar jag! Annars fryser jag väl ihjäl när jag kommer hem!?


Efter en hård shoppingdag blev det ett glas rosévin nere på stranden vid Hillside Su.




Piffigt.


Miss Denmark in action!


Dags för middag inne i Gamla stan!






Welcome to Hillside Su!

Eftersom vi på denna lilla semester var vuxna och anständiga (vi drack alltså inte alkohol i kopiösa mängder och vinglade hem klockan 6 på morgonen) så kom vi upp i tid till den förmodligen största och bästa frukostbuffé jag besökt!


Efter frukosten var det bara att inta madrasserna nere vid poolen.....


.....och njuta!


Hade gärna stannat på obestämd tid för 
Hillside Su är sjukt smashing!

Jag längtar redan tillbaka!
//Alfred


Antalya.

Tänkte ge er en liten snabb update!

Har haft en helt fantastisk shopping-dag här i Antalya och har lyckats hitta två supersnygga tröjor att värma mig med i kylan där hemma. Vore ju kul att överleva några dagar i alla fall.....har inte tagit några bilder ännu men det kommer!?

Efter shopping-turen blev det incheckning på det läckra designhotellet Hillside Su! Sjukt piffigt.....

Nu är det dags att göra sig i ordning för kvällen! :)


Äventyr i sikte!

Håller på och packar för fullt för om bara några minuter står Mettes bil utanför entrén till hotellet.....

Det är dags för en ny liten mini-mini-semester skulle man kunna säga! :)
Denna gång åker vi dock åt andra hållet på vägen, mot Antalya!

Sista shoppingen här i Turkiet skulle jag gissa så jag hoppas att jag hittar något riktigt snyggt! Sen skall vi dessutom på det urläckra hotellet Hillside Su. Har hört så mycket bra saker om det så det skall bli sjukt spännande att se..... :)

Skönt att bara släppa allting för ett tag och bara försöka vila upp sig lite. Känns som att det är det jag behöver just nu!

Over and out.


Sliten.

Jag känner mig sjukt sliten just nu faktiskt, men förstår inte varför egentligen. Blir sjukt skönt med ledighet imorgon i alla fall.....

Showen ikväll satte punkt för den första veckan tillsammans med Peter i Team Side! Det har gått helt fantastiskt bra och det känns verkligen toppen, även om jag hoppas att min röst kommer tillbaka till sitt rätta jag så fort som möjligt :)



Tänkte faktiskt kasta in handduken här nu och försöka komma i säng.....för imorgon väntar nya äventyr.
Alfred & Mette skall göra Turkiet osäkert, men det berättar jag mer om imorgon bitti ;)


15

.....dagar kvar.

Idag är det tisdag och det betyder som vanligt att Alfred är minst lika trött som alla andra tisdagar!
Jag tog mig i alla fall upp ur sängen till förmiddagens repetitioner av MiniStars, var bara 14 barn med idag så det gick ganska lugnt till :)

Efter det däckade jag ute på gräsmattan i solen.
Sömn och sol är en bra kombination, man blir både brun och man får vila. Fantastiskt!



Precis som igår så sitter jag nu på rummet efter ett styrkepass nere i gymmet!
Det känns verkligen som att jag börjar komma igång på allvar och jag tänker minsann hålla löftet om att vara i bättre form när jag kommer hem än vad jag var när jag kom hit ;) Fit, fit, fit.....

En sak som är extra rolig är att jag just nu håller på och fixar lite saker med det där hemliga projektet som skall starta när jag kommer hem till Sverige. Det är faktiskt tråkigt att inte kunna berätta för er ännu, men jag får glädja mig åt att göra er nyfikna istället, haha!

Nu måste jag rusa. Det är dags att gå igenom kvällens show tillsammans med Peter. Radio Mega Hits!


Ja då!

Ytterligare en showkväll har genomförts helt felfritt, även om rösten känns väldigt sliten.....

Alla guider som är kvar här nere i Turkiet, inte så många dock men i alla fall, var och kollade ikväll så det blev allt fart på publiken. Det gillar jag! :)


Lördag @ AphroDite

Kvällen har jag spenderat i sängen framför de två senaste avsnitten av Desperate Housewives! Yeiii ^^
Har ni förresten hört talas om att det i Norge heter "Frusterte fruer", haha?! 
Man slutar aldrig förvånas av det norska språket ;)

Nu är det hög tid att hoppa i säng så man lyckas ta sig upp ur den samma imorgon. Ge mig soooooooooool.....
//Alfred





Måndag.

Solen har lyst med sin frånvaro idag, när fan skall jag pressa?!, så jag har passat på att ta ordentlig sovmorgon och sedan bara legat i soffan och kollat på film.
Patrik 1.5 blev det! Var faktiskt bättre än jag trodde den skulle vara så det blir godkänt :)

Har även tagit mig tid till att börja rensa i ordning bland alla bilder och filmer på datorn plus den externa hårddisken. Båda är fyllda till max så det är verkligen på tiden!

Kom precis upp till rummet efter ett härligt styrkepass nere i gymmet! Duktig kille han den där Alfred, haha.....


Så här snygga var vi i Side före ABBA i torsdags ;)

Ska hoppa in i duschen en snabbis och sedan möta övriga teamet för att gå igenom kvällens show, Nordic Release, tillsammans med Peter!


Tema P.

Ja nu tänkte jag faktiskt ta och däcka i soffan med Popcorn och Pippi Långstrump!

Det är jag helt klart värd efter denna dag. Jag tog mig i mål, haha ;)


Kärlek :)

Här kommer Pippi Långstrump! La-la-laaa!


Dagens fråga!



Tror ni att jag och Linnea skulle fått jobb som showartister om vi såg ut så här?!

Haha ;)

17 dagar kvar.....

Har inte blivit så mycket av den här dagen. Jag fastnade halvsovandes i soffan efter jag hängt upp tvätten.....

Min hemresa är nu bokad.


Lyfter från Turkiet sent på kvällen den 4 november och.....

Torsdag den 5 november kl. 01:40 landar jag på Landvetter flygplats!

Vill inte tänka så mycket på det just nu egentligen. Har, av olika anledningar, verkligen ångest över att åka hem.....men nu är det i alla fall bokat!


Sega söndag.

Efter x antal vinflaskor igår kväll/natt så mår jag naturligtvis som jag förtjänar idag.....


Charlotte och Peter.


Lindis och Erik.


Sandra och Linnea.


Sist men inte minst: Paret på 04:an!

Blev en fantastiskt mysig kväll med supergod mat och lite, host, vin till det! :)

Nu ska jag faktiskt ta och hoppa in i duschen för att fräscha till mig lite och sen får vi se vad resten av dagen har att bjuda på!


I afton?!

Efter en genomkörning nere i gymmet har jag nu gjort mig i ordning för dagens kvällsaktivitet!



Om några minuter bär det av in till Antik Side med hela gänget för att äta middag nere på AphroDite! Ryktet säger att de ska ha riktiga säsongsavslutnings-priser i baren, men maten är också fantastisk, och det är ju därför vi åker dit :)

Har lovat Peter att försöka visa det lilla uteliv som finns här i Side ikväll så det blir spännande!
Som tur är så finns ingen Absolut 100 inblandad denna gång, så jag kanske inte behöver avsäga mig allt ansvar för mig själv trots allt!?

One, two, three!


En dag på stranden!

Yes, det är precis vad vi har haft här i Side!

Hela gänget har varit nere på stranden och haft fantastiskt mysigt hela dagen :)
Att man dessutom förbättrar sin bränna är ju också ett stort plus.....

Vi fick dessutom finbesök från Alanya i form av Emelie och Jessica! Den sistnämnda damen hade tydligen släktingar på semester här i Side så varför inte slå två flugor i en smäll?! Oerhört trevligt tycker jag!

Nu är det dock dags att ta tag i livet här på 04:an. Gymmet nästa!

- När jag blir stor skall jag bli känd och smal, känd och smal!


Tummen upp!

Ja det får kvällens show! Även om rösten kändes trög och seg idag så gick det kanon :)

Efter jobbet så har jag och Sofia legat däckade i soffan framför datorn och kollat in lite Idol! Sjukt tufft att köra MJ-tema. Inte många som klarar av det utan en slakt. Jag hade förmodligen haft panikångest om jag själv varit med.....

Kvällens höjdpunkt var dock Pippi Långstrump!



Nu är det dags att krypa ned under täcket för imorgon är det dags att ta sig upp till stranden!
//Alfred


Livet på 04:an!

Efter bokade Whitney-biljetter, några soltimmar på stranden och ett genomdrag av kvällens show så känner jag mig faktiskt ganska nöjd just nu :)

Förresten, jag har ju glömt att berätta för er hur showen egentligen gick igår kväll!
Den gick fantastiskt bra! En som inte sett showen tidigare märkte förmodligen inte alls att Peter gjorde sin första show tillsammans med oss, så ikväll tänkte vi fortsätta i samma riktning ;)


Gammal bild från Kreta i fjol.....

Som jag berättade lämnade jag och Sofia vår kära 9:a igår och har nu bytt adress till 04:an, sjukt nice!
Hoppas dem som kommer ned nästa år vet vad dem har att leva upp till vad gäller livet på 9:an i Side ;)

Om en liten stund är det dags att köra You Can´t Stop the Beat minsann. Det gillar jag!



 


YES!

Jag har biljetter till Whitney Houston i Globen den 8 juni!

HURRA!!!!!!!!!! :)


20 dagar kvar.....

Ja nu är det 20 dagar kvar och alldeles strax dags för premiär med Team Side + Peter! Oerhört spännande :)

Har till bringat dagen åt att städa ur lägenheten, äta sushi tillsammans med Mette och gått igenom kvällens ABBA-show tillsammans med mina kära kollegor.....Det är mycket på en gång just nu faktiskt, men sånt gillar jag!

Håller på att plöja igenom all information kring Melodifestivalen 2010 som nu börjar ta form.
Mycket förändringar vad gäller låtskrivarna som kommit med än så länge.....vet inte om det är bra eller dåligt egentligen, men jokrarna återstår ju så förhoppningsvis finns det något ess i rockärmen att plocka fram!?

Min stora dröm och största mål är ju, som ni kanske vet, att någon gång vara med i Melodifestivalen!

Nu är det dock dags för en ny show-kväll här i Side! :)


Sista natten på 9:an!

Ja det händer sannerligen oerhört mycket på en och samma gång just nu.....

Tidigare idag blev det bestämt att jag och Sofia lämnar 9:an och flyttar in till hotellet imorgon! Ska faktiskt bli oerhört skönt, även om 9:an i Side alltid kommer vara en mytomspunnen och speciell plats :)
Detta innebär att jag har packat ur min garderob osv. ikväll och därmed fått en liten indikation på hur mycket packning jag kommer ha vid hemresan om tre veckor! Lite skrämmande, men jag tror jag kommer klara få med allt ;)

Idag har det varit riktigt skitväder här nere med regn, blåst, åska och kyla. Kanske inte den ultimata avslutningen på Katrin & co. semester?!
Vi lyckades dock fördriva dagen med att spela kort, sova lite extra, snacka skit och givetvis gå lös i poolen. Det är något speciellt med bad och ösregn.....



Efter en fantastisk vecka var det ikväll dock dags för världens bästa kusin och hennes härliga sällskap att hoppa på bussen mot flygplatsen.....men som tur är så ses vi snart igen, tre veckor närmare bestämt! :)

Nu ska jag och mitt kära team alldeles strax åka bort till hotellet och välkomna vår nya bas för de kommande tre veckorna, Peter! Han var, precis som oss, med på ShowSchool i våras och har sedan tillbringat sommaren på Mallorca så det skall bli jättekul att ses igen :)

Frågeställning i ovädret.



Skall man bada när det åskar?!



Svar: JA!


One night Only!

Ja den känslan gick jag runt med i kroppen i stort sett hela dagen igår.....

Stay the Night och Radio Mega Hits stod på programmet som avslutning, och det gick faktiskt hur bra som helst! :) Denna era fick definitivt en värdig avslutning och jag kommer verkligen se tillbaka på år 2009 med ett stort leende!


Team Side 2009!

Efter showen blev det massa skitsnack i några timmar innan det var dags oerhört jobbigt avsked och Jocke hoppade in i bilen som skulle ta honom till flygplatsen!? :(
Det är vid såna här tillfällen man verkligen förstår hur nära man egentligen kommit varandra under säsongen. Vi har ju liksom varit en liten familj som levt i sin egen bubbla, och när man helt plötsligt kommer fram till ett vägskäl där vägarna leder åt olika håll så kommer tiden på något sätt ikapp en.....och jag vågar inte ens tänka på hur det kommer kännas om tre veckor när det är dags för oss andra att åka hem?!

Tack för den här underbara tiden Jocke, och kör järnet i Thailand!
I februari kommer Alfred ned och tar notes ;)







Övervikt, nej tack!

Håller på att packa ned så mycket kläder som möjligt i min ryggsäck jag hade som handbagage hit ned i februari.....

Tänkte att Katrin & co. får ta med den hem till mor och far imorgon kväll när de åker härifrån!

Sjukt svårt att packa, men tänkte i alla fall börja med de kläder som jag aldrig ens använt sen jag kom hit i februari?! Varför tog jag ens med mig dom undrar jag.....Alfred Olsson i ett nötskal!

Om en liten stund bär det av till jobbet igen och då är det storsamling på programmet minsann. Vi ska nämligen äta lunch tillsammans allihopa, Show- och A&E-Team, som en liten säsongsavslutning med originalteamen.....
Jocke åker ju i natt så det är lite konstig känsla i kroppen inför resten av den här dagen.....

HURRA!

Whitney Houston kommer till Globen!!!!!



Är det någon artist jag drömt om att se live före jag, eller i alla fall hon, dör så är det Whitney Houston!

Jag MÅSTE ha biljetter!

En såg i halsen.

Ja så kändes det när jag vaknade i morses.....

Därför valde jag att hoppa över marknaden, även om jag ångrar mig lite nu i efterhand, och gömde mig under täcket större delen av dagen!?

Halsen har i alla fall blivit bättre, även om det fortfarande känns som att sågen sitter där inne mot stämbanden.

Nu i eftermiddag har vi varit iväg inne i Antik Side och haft en liten avslutnings-team-middag inför Jockes avresa imorgon natt! Oerhört mysigt var det, även om det naturligtvis kändes väldigt konstigt.
Jag tycker verkligen inte om avsked och säga hej då till folk osv. så jag försöker alltid förneka allting in i det sista hela tiden.....men någon gång skall man ju också möta verkligheten!?

Ikväll är det dags för Nordic Release!


Äntligen.

YES!

För första gången på flera veckor känner jag mig nöjd med 90´s! :)



Tänkte dock försöka sova relativt omgående för min hals har börjat göra ont under andra halvan av dagen, och det gillar jag inte!

Undrar just om jag skall hänga med Katrin & co. till marknaden i Manavgat imorgon?!
Man kanske borde utforska lite turkisk kultur så här de sista veckorna.....det tål att sovas på den saken!
//Alfred


Slappa söndag.

Jag lyckades fastna alldeles för länge framför datorn och MSN här i soffan i natt, men det väl sånt som händer.....

Vaknade i morses av att Katrin började plocka fram frukost här i köket, medan jag låg kvar som en zombie och kände mig lat.....
Det känns verkligen som att jag också har lite semester nu när man har besök och det är så sjukt härligt :)
Vi valde att däcka i solstolarna här ute vid poolen och där har vi legat hela dagen.....jag fick dock träningsångest nu på eftermiddagen så då var det bara att snöra på sig skorna och springa runt längs strandpromenaden! Galet skönt bara man kommer igång!



Har precis skickat iväg sällskapet på city-turen till Antik Side så nu ligger jag här i soffan under täcket igen och myser, samtidigt som jag naturligtvis laddar för kvällens uppdrag: 90´s - Everybody Dance Now!


Bittert.

Just nu ligger jag under täcket i soffan på Katrin och Tobias rum här på hotellet. Jag njuter :)

Har haft en helt fantastisk kväll nere på Tropic med utsökt sushi och härligt sällskap!
Givetvis bortsett från det faktum att dem där röda och vita varelserna på fotbollsplanen lyckades få in bollen i det där som kallas mål. Sjukt irriterande!
Behöver man ens spela VM nästa år om Sverige inte är med!?

Nu tar jag och stämplar ut för idag, för imorgon väntar en ny dag :)
//Alfred



Dagen efter.....

Är nu tillbaka i biktstolen efter några timmar nere på stranden och tänkte bjuda på lite smickrande bilder från gårdagens festligheter/bartömmning:


Det tog emot, i början.


Chefen var givetvis på plats.....


.....då jag och Linnea, tydligen, bjöd upp till dans.....


.....medan andra minsann skulle fortsätta dricka!?

Det blev en galet kul och trevlig kväll/natt uppe i Jockes lilla takvåning! :)


Dagens status.

Ikväll blir det fotboll och middag nere på Tropic. Hurra!
Mette ringde precis och spelade "Vi er röde, vi er hvide" så högt att min telefon nästan sprakade sönder och Sofia kontrade snabbt: - Danskarna har pölse, vi har Zlatan! 
Det är krig! :)

Dagens konstaterande:
Sofia: - Nu var det fan bra längesen man blev besprutad.
Linnea: - Ja, those were the days!

Livet på säsong har minsann sina baksidor.

Upp och hoppa!

Ja, vad ska man säga. PANG, sa det bara?!

Jag lever, men det är knappt. USCH!

Nu ska jag i alla fall ta tag i mitt liv och åka ut till stranden och försöka dränka mina synder i solen och havet. Frågan är bara om man egentligen mår bättre av det, haha?!
Jag får helt enkelt försöka se det posivita med det hela, för det var väldigt kul igår kväll och vodkan är slut :)

Ikväll ska Sverige krossa Danmark också!
Miss Kitty vs. Miss Montana ;)

Absolut 100.

Nu har det skett. Flaskan är öppnad, första drinken upphälld och Sofia har precis avsagt sig ansvaret över hur den här kvällen slutar.....så jag borde väl göra detsamma :)

See you tomorrow!
//Alfred

9:e oktober.

Vi startar med en bild från gårdagens ABBA-show.....



Idag stod äventyr på programmet och vi började med att hoppa på bussen som styrde mot vattenfallet utanför Manavgat.....kanske inte det roligaste, men bara att gilla läget!?
Därefter var det dags att hoppa på båten och åka ut mot sköldpadde-stranden där vi spenderade resten av dagen :)

Här kommer lite bilder:

Givetvis blev det lite fotografering vid vattenfallet.


Kusiner på båt!
:)


Hela gänget samlat i havet, bortsett från dagens fotograf, Ida.


Solo.


Fattar ni att det är 16 grader kallt i vattnet!?


Alla skulle bada tänkte jag, men inte Katrin minsann! Dåligt!


Hej hopp!


Just nu har björnarna precis avslutat kvällens MiniTivoli och alldeles strax är det dags att börja göra sig redo för kvällens You Can´t Stop the Beat! Jag ska ge järnet och lite till tänkte jag.....

Senare i afton är vi inbjudna till Jocke som vill ha hjälp till att tömma sitt alkoholförråd innan han lämnar Turkiet och oss natten till onsdag :(
Ryktet säger dessutom att Alfred och Sofia skall öppna "den svarta" idag.....och då pratar jag om den svarta flaskan som har en Absolut 100-etikett på sig. Vi får se hur det slutar helt enkelt! 


Svenne Banan.

Ja ni som följt min blogg ett tag har ju hört talas om historien då Svenne Banan blev en legend här i Side.....

Mette var på showen ikväll och som tack för en välgenomförd show fick jag en liten påse som innehöll:



Ett par kalsonger a´la Svenne Banan, SCORE!
- You wanna taste my banana?!

Ska även passa på att säga att showen gick kanon ikväll och det var superskönt för det är alltid lite nervöst innan när man har besök i publiken. Man vill ju vara på topp helt enkelt.....

Ikväll har vi bara suttit och snackat lite skit men imorgon bitti bär det av på båt-tur!
Vi ska nämligen åka på samma lilla äventyr som jag gjorde med min familj när de var här i augusti så det ska bli hur härligt som helst!
En förhoppningsvis strålande sol och kristallklart vatten.....då kan det inte gå fel :)

Håller på att, hör och häpna, försöka styra upp det liv som väntar hemma i Sverige i vinter nu också. Sjukt vemodigt men verkligen på tiden.....
Nu ska jag dock krypa ned under det härliga täcket och sova några timmar innan det är dags att vakna igen!
//Alfred


Underbara torsdag.

Ja, vad har jag gjort idag egentligen?!

Än så länge har jag inte gjort så mycket mer än legat vid poolen, käkat lunch, varit nere på stranden och där passade jag givetvis på att köra dagens löp-pass. Duktigt Alfred!


Sug så hårt du kan!

Nu sitter jag här nere i Staff Room och laddar för kvällen som innehåller björnarnas Olympiad och ABBA - Thank you for the Music! Ska bli intressant att se vad herrskapet tycker om showen ikväll, ABBA brukar ju gå hem hos dem flesta i alla fall :)




Bra försök.....

Jag vaknade lite senare än jag hade tänkt mig men jag försökte i alla fall ta mig upp så tidigt som möjligt :)

Idag är det 20 shower kvar här nere på SunWing i Side, samtidigt som vi nu påbörjar sista veckan tillsammans med Jocke i teamet.....helt sjukt!

Har precis packat väskan, tänkte att jag kanske sover på hotellet i natt, så nu ska jag kasta mig iväg och se om jag kan hitta Katrin & co. nånstans i vimmlet!?

See you later :)

Ursäkt i bild.

Jag tänkte be om ursäkt för dagens extrema bloggtorka med en bild på mitt nu nyklippta hår!



Ganska stor skillnad mot innan.
Jag är sjukt nöjd! :)



När ingen ser.....

.....så passar Alfred på att smyga ut genom dörren och vandra ned mot Mettes balle! :)

Jag vågar egentligen inte med tanke på hur det slutade sist, men man måste ju våga för att komma nånstans här i livet!


Tuesday night.

Ja nu är det minsann bara 4 shower kvar av de fem olika.....och bara en kvar av varje innan Jocke lämnar oss! Helt galet var orden!


Kan även meddela att saker har börjat spåra ut totalt här backstage under dagen.....jag gillar det, haha!

Å andra sidan är det väl något som hör till när man suttit ihop i si sådär 7 månader, för vad vet vi egentligen inte om varandra?!

Kvällen ser lite disig ut skulle man kunna säga just nu. Sängen lockar, men det gör även Montanas sms som utlovar drinkar.....valet är inte lätt men varför inte fortsätta rakt in i dimman, får se när jag kommer hem?!

Nu är det dock dags att lämna jobbet för idag. Det här har varit en bra show-vecka! :)

 


Rensning.

När jag och Jocke kom ned till stranden var beachvolley-planen redan i fullt bruk så det behövdes minsann inga domare där.....

Istället tog jag tillfället i akt att börja rensa bland alla bilder på min dator. Både min externa hårddisk och datorn är fulla så var verkligen på tiden!

Sjukt kul att kolla igenom bilder från starten av säsongen, haha, och se hur mycket som förändrats. För att inte tala om alla läckra ansiktsuttryck man kan få till på scen ;)
Kom att tänka en väldigt speciell person också vilket gav mig en ordentlig tankeställare, och sånt har jag svårt för. Djupa saker ni vet.....men jag kanske ändå borde tänka om när det gäller dig?!

Nu är det alldeles strax dags att möta MiniStars-gänget och senare ikväll smäller det.
Radio Mega Hits! Yeiiiiii :)


Tisdag i Side.

Efter förmiddagens MiniStars-repetition valde jag att åka hem för att ta en välförtjänt powernap.
Brukar av någon anledning vara helt sjukt trött på tisdagar, vilket i och för sig kan bero på att jag går upp tidigare än vanligt.....

Kan dessutom berätta att barnen klagade på min sångröst idag :(
Jag som satt där som en oskyldig liten mus och sjöng så vackert.....Tänk lite anka blandat med Gulletussan, en fantastisk falsett och lite vibrato så får ni nog rätt bild av hur fint det var :)
När jag sedan förklarade för barnen att detta var min egentliga röst, och att det är en apparat inbyggd i min mikrofon som får mig att låta som jag gör på kvällarna var det ingen som trodde på mig.....och det var väl kanske tur?!
Annars hade jag väl gått under namnet AutoTune-Alfred!

Har precis avnjutit några skivor färsk ananas, yummie, och ska nu tillbaks till jobbet och styra upp lite Beach-Volley tillsammans med Jocke.
Sandra
i AE-teamet är sjuk, så då tänkte herrarna show vara snälla och hjälpa till lite.....inte illa pinkat!


Underbara ord från älskade Sofia på min spegel
:)

Alldeles för tidigt.....

Just nu önskar jag bara död åt min förbannade turktelefon och dess vidriga monotona alarm-signal, USCH!
Skönt att min svenska snart kommer igång igen så jag kan lämna över "turken" till Sofia ;)

Men man måste tänka positivt! Ny dag, nya möjligheter! Även om jag helst bara vill tillbaka ned under täcket.....

På väg.....

.....mot toppform igen känner jag!

Oerhört skönt att göra en bra Nordic Release igen! :)


Oh yes, haha!

Hoppas att rösten håller i sig och blir ytterligare lite bättre nu när det snart landar finbesök här i Turkiet!

Imorgon är det dags för MiniStars vilket betyder tidig uppstigning så förmodligen är det dags att borsta tänderna och krypa ned under täcket och få lite skönhetssömn!? Fast det är ju ganska tråkigt.....men internet är på dåligt humör så det finns egentligen inte jättemycket annat att göra!

Så får det bli helt enkelt. Sov gott allesammans! Usch, jag måste tvätta imorgon också :(
//Alfred






Jag ger allt!

BumBum är redo, är ni?!



Jag ger allt,
jag ger aldrig nånsin upp.
Jag ska kämpa tills jag dör,
även om det kostar allt!


Running man.

Det är jag det. I alla fall just nu.....

Håller på att sätta på mig löparskorna just nu för att ge mig av till jobbet. Ska bara slänga in väskan hos Linnea också så den kommer med bilen till jobbet :)



See you later!

Snabbis på stranden.

Det låter väl inte helt fel?! Men något sex handlar det faktiskt inte om.....

Nu på förmiddagen har jag varit med Linnea och hennes kusin, som är på besök, nere på stranden!
Kändes som en ganska lagom uppladdning för den här dagen och det gäller ju att inte tappa färg, utan snarare försöka skaffa sig mer :)


Östra stranden i Side.



Bra.

Ja det här var en bra kväll!

Det känns som att min röst är tillbaka på allvar igen och det är hur skönt som helst ska ni veta! :)
Tycker nog att jag gjorde min bästa 90´s på flera veckor jag.....


Laddad inför kvällens show!

På onsdag kommer kusin Katrin & Co. och det ska bli sjukt kul! Inte sett varandra sen februari så det blir mycket att ta igen på en vecka, men det fixar vi säkert utan problem :)

Katrin är ju för övrigt även min ordinarie frisör så jag ska tvinga henne att ta med saxen ned och styra upp min nuvarande mikrofon som växer fritt på huvudet.....tänkte klippa av längderna i bak igen precis som senaste renoveringen.
Ska dock behålla luggen denna gång och det är ju lite lättare att förklara på svenska för en kusin som vet precis hur man vill ha. Det gillar jag :)

Undrar just om man skall beställa med något från Sverige?! Är ju bara en månad kvar så man kanske överlever.....eller?
//Alfred


Duktig pojk.

Det är jag det.

Efter besöket på kontoret var det dags att snöra på sig löparskorna och springa i solnedgången längs stranden! Livet är fantastiskt!

Så nu sitter jag här på jobbet och ska snart släppa lös BumBum uppe på scenen så han får springa av sig lite. Han är alldeles sprängfylld med energi efter en hel helg inomhus.....Cirkus står på programmet!

Idag är det även söndag och det innebär 90´s - Everybody Dance Now! och det gillar jag skarpt! :)
Undrar just vad jag ska sjunga för Pop-Up ikväll. Hade tänkt öva in en ny låt till idag, men glömde helt bort det i all guide-hets så jag får kanske vänta med den till nästa gång.....men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller hur?! Haha!

It´s a rich mans world!


Avsked.....

Efter gårdagens guide-äventyr tog jag en ordentlig sovmorgon och har precis käkat lite mat så jag orkar med löpningen till jobbet senare i eftermiddag.....

Nu ska jag dock ned till kontoret och säg hej då till Hålle! Marianne ska lämna Turkiet nu ikväll för att dra vidare till vintern på Gran Canaria.....det kommer bli tomt när "miss-familjen" splittras men det får bli en reunion så fort som möjligt :)


Marianne och Mette vid poolen @ GoldCity.

Praktiken över.....

Nu är jag hemma från flygplatsen och det gick faktiskt helt utan några större problem så jag kan sova gott i natt. Kul hade jag också dessutom! :)

Bara hoppas att ingen av de nytillkomna gästerna behöver ringa och klaga på min insats ikväll i alla fall. Håll tummarna!

Dags att hoppa i säng och sova!
//Alfred

Premiär!

Yes då har jag till slut gjort premiär som guide och sänt dagens första buss ut till flygplatsen.....

Nu återstår fem bussar innan jag själv hoppas ombord för att åka med bort till Antalya.

Man skulle väl kunna tänka sig att premiären blev precis som den första pannkakan. Inte jättedålig, men inte heller jättebra. I Sverige är väl lagom bäst, tänker jag?!
Av någon anledning är jag sjukt nervös, så bara jag lugnar ned mig kommer förhoppningsvis kvällen fortsätta på ett lyckat sätt :)


Oväder på 9:an.....

.....i gasform. Gas, gas!
Prova kebaben på hörnet, bra skit!

Humornivån här hemma på nian är just nu jävligt låg, men man blir ju trött efter en heldag på stranden!?`



Nu väntar nya utmaningar och jag ska hoppa i guide-kläderna!
Skall börja med att sända bussar till flygplatsen från SunWing och sedan fortsätta med att sända nyanlända gäster från flygplatsen till sina hotell.....en annorlunda och spännande lördagskväll väntar med andra ord och jag hoppas att det skall gå bra!?

Hinner förmodligen ge er en liten lägesrapport efter jag skickat första bussen och då lär ni få veta hur det gått :)


Saturday!

Igår blev det myskväll framför Idol innan jag gick till sängs och surade över att internet inte ville fungera.
När jag ändå var igång passade jag självklart på att drömma mig bort till en helt annan värld.....och här är jag nu!



Solen skiner,
det är lördag, Alfred drar till stranden :)

Skall dock erkänna att jag är nervös inför kvällens och nattens uppdrag, flygplatsen!
Får bli lite studerande i solstolen under dagen tror jag.....

En bild säger mer än tusen ord!

Det här var en bra kväll :)

You Can´t Stop the Beat!

Man kanske skulle unna sig ett glas vin eller två ikväll?!


Sista månaden.....

Yes, oktober är sista hela månaden här nere i Turkiet och nu börjar slutspurten.....sista chansen att bli fit till hemresan!



Halsen och kroppen känns piggare igen efter ett par veckors krasslighet så nu ska jag bara packa väskan till kvällen och sen springa längs stranden bort till jobbet! :)

Klara, färdiga, GÅ!

Allvarliga humörsvängningar.....

.....är precis vad internet har just nu. Sjukt irriterande men det är väl bara att gilla läget!?

Igår var det ABBA och precis som förra veckan var publiken helt fantastisk! Även om inte ABBA är min absoluta favoritshow så går det inte låta bli att älska att framföra den på något sätt.....inte helt lätt att förstå kanske men jag säger som Linnea:
- Förstå inte vad jag säger, förstå vad jag menar!? ;)

Eftersom internet inte ville samarbeta igår kväll så blev det till att lägga sig tidigt, för en gångs skull, och jag gissar att det var nödvändigt för jag vaknade inte upp förrän 12 timmar senare!? Sånt som händer ibland.....

Idag har jag dessutom varit riktigt duktig och städat i ordning bland mina kläder som legat utspridda lite här och där. De har nu fått ett fast, i alla fall för ett tag, boende i min garderob så imorgon blir det till att ta en sväng-om med Doris, husets dammsugare.....


Ännu en dag.....

.....har gått här nere i Side och nu är det 24 shower kvar! Det skall bli 24 sjukt bra kvällar! :)

Ikväll var det återigen en fantastisk publik och även om jag inte har ABBA som min absoluta favorit-show så går det inte låta bli att älska den på något sätt!? Lite konstigt, men jag säger som Linnea alltid säger.....
- Förstå inte vad jag säger, förstå vad jag menar! ;)

Här skulle det nu egentligen vara en bild, men eftersom internet numera verkar ha turbulenta humörsvängningar så tänkte jag återberätta denna lilla historia imorgon istället. Förhoppningsvis med lyckad bild-uppladdning.....

Nu ska jag hoppa i säng framför någon dålig film, sura över att internet inte vill samarbeta och hoppas att jag somnar relativt fort. Det borde inte vara några problem!
//Alfred

1:a oktober!

Det blev sent igår. Inte helt oväntat kanske för det var oerhört trevligt, just like always :)

Idag har jag därför bara legat och dragit mig i sängen på hotellrummet framför tv:n hela dagen lång. Man måste ju passa på att njuta av de tillfällen man sover i en riktig ordentlig dubbelsäng med stora puffiga täcken och kuddar.....dessutom kändes som att kroppen behövde återhämta sig lite!

Här kommer lite bilder från senaste äventyret.

Ocensurerat.


Vi styrde taxin mot Crazy Horse och då är man så här glad!


Eller hur Bobby?!


Alfred har fem veckor kvar i Turkiet. Galet var ordet!


Comedy Friday finns i light-version på onsdagarna, haha!

Nu är jag i alla fall tillbaka i Side och BumBum ska snart upp och äntra scenen med Björnarnas Olympiad!
Senare ikväll blir det ABBA - Thank you for the Music! Hoppas att den fantastiska publiken håller i sig även den här veckan.....känslan av att stå på scen blir på något sätt mer obeskrivligt härligt då ;)

 


RSS 2.0