Vad hände?!

God morgon allesammans!
Alfred känner sig en aning risig skulle man kunna säga, det är någonting som trycker inne i huvudet?!, men det är ingen ursäkt till att vara uppe med tuppen för att gå till stranden på sin lediga dag :)

Igår kväll kom jag hem som vanligt efter jobbet och Sofia ligger på soffan och kollar Desperate Housewives. Det såg helt enkelt ut att bli en lugn och skön hemmakväll eftersom jag egentligen inte var på något riktigt partyhumör :)
Det visade sig att jag hade brutalt fel!? 
Bara någon timme senare hade familjen på 9:an tömt Bailey´s-flaskan till sista droppen och gänget, för vi var faktiskt inte ensamma, drog sig in till Antik Side!
Har faktiskt inte varit ute på över en månad här i Side så det var verkligen på tiden egentligen!
Som vanligt hamnade vi på vårt favorithak, Cuba Latin Bar, där dom har världens godaste Mojitos. Den är ungefär som en orgasm i munnen, om inte bartendern hällt i lite mer sprit än vanligt, vilket han gjorde igår!? Men det är ju synd att klaga, han var säkert bara glad över att se oss igen efter en månad ;)


Så här glada och lyckliga var Sofia och Jocke för fem timmar sen när det blev kebab på vägen hem!

Nu är det dock dags för de slitna, bakfulla och snygga sälarna på 9:an att dra sig ner till stranden för att tillbringa dagen!
STORA glajjorna på, man måste ju trots allt se anständig ut när allmänheten kan beskåda vraket, nu åker vi! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0